До чого сняться прикраси

До чого сняться ювелірні прикраси - тлумачення снів про золоті вироби

З давніх-давен людство ламало голову, що відбувається з нашим розумом, коли тіло занурюється в сон. Давньогрецькі філософи першими зробили кроки у спробах витлумачити значення снів. Демокріт, Платон, Аристотель вважали сни джерелом творчої наснаги, продовженням діяльності розуму під час сну і приписували їм пророчі здібності. Давайте спробуємо відкрити завісу таємниці над снами, якщо нам наснилися золоті вироби.

Розгадування сновидінь про ювелірні прикраси - їх тлумачення

Побачити коштовності із золота, відчути на собі приємні переливи дорогоцінного каміння, приміряти кільця, отримати в подарунок діаманти приємно, нехай навіть уві сні. Але що хоче сказати нам підсвідомість цими видіннями? Тлумачення снів хвилювало не тільки філософів, провісників та мислителів - до сьогодні вчені хочуть розібратися до чого сняться золоті прикраси і що нам це обіцяє.

Психологічні аспекти снів про золоті вироби

Існує велика кількість тлумачення снів сонник золота. Аурум символізує тепло вогнища, достаток і стабільність. Однак важливо враховувати, в якому вигляді воно представлене уві сні:

  • різноманіття коштовностей, захоплення ними, гра переливів і світла каміння в руках - можуть означати самообман та побудову повітряних замків у відносинах
  • забруднене, каламутне, пошкоджене золото - символ розчарування, не вигідна угода та нечисте сумління
  • самородне золото означає, що трепетна праця приведе до результату і буде винагороджена належним чином.
  • як тлумачить сонник знайти золоті прикраси? Марні спроби чогось добитися, розчарування у справах
  • втрата золота - втратити шанс, можливість досягти успіху

Сни про коштовності розглядають з погляду зіставлення з особистісними якостями людини - у яких можуть відображатися приховані бажання, потреби, пороки і сподівання конкретного індивіда.

Сон, де Ви одягаєте прикраси: їх сенс і значення

Одягати золоті прикраси уві сні - це часто обіцяє удачу, а також підвищення становища в суспільстві. Більшість тлумачів вважають це сприятливим знаком. А чим більша кількість виробів і чим вони дорожчі, тим більшим буде зліт.

Одягати уві сні вироби не за розміром, спроби закрити занадто великий ремінець або надіти маленьке кільце - неправильна постановка цілей, це завдання Вам не по зубах, залиште цю ідею.

Сновидіння про інших, що носять прикраси

Побачити як хтось уві сні носить, приміряє або вибирає модель з ауруму - обіцяє успіх і ймовірну популярність у певних колах для Вас або ж для людини, яку Ви побачили уві сні.

Сон про спадкові коштовності

Якщо сняться золоті прикраси, отримані у спадок – це завжди несприятливий знак. Це може свідчити про незадовільний стан фінансових справ, спекуляції з грошима, а також перекладання відповідальності на Вас з інших пліч. До чого сняться золоті сережки бабусі або кольє від матері? Можливо, невдовзі у Вас виникнуть нові завдання, пов'язані з діяльністю, на яку раніше не доводилося розраховувати.

Дарування прикрас уві сні: символіка та тлумачення

Віддавати свої коштовності, дарувати золото вважається поганим знаком і може символізувати загрозу, а також можливі труднощі у справах. Також віддавати своє – до втрати, упущення можливості у справах чи стосунках.

Отримати у подарунок прикраси в подарунок уві сні: їхнє значення

Якщо подарунок бачить молода незаміжня дівчина, то коли сняться золоті прикраси, отримані в подарунок - це до швидких заручин та зміни статусу. Якщо ж подарунок отримує неодружений чоловік, то це обіцяє неприємності, втрату статусу серед колег та втрачені вигоди у роботі. До чого сниться золоті прикраси для одружених пар? Це завжди до прибутку, достатку, успіху в бізнесі.

Сновидіння про одяг, прикрашений коштовностями

Якщо уві сні побачили одяг, оформлений коштовностями, то це обіцяє отримання прибутку, несподіваної спадщини, збільшення доходу та підвищення соціального статусу.

Сон про покупку або пошук прикрас

Побачити купівлю золота уві сні – до фінансового благополуччя. Можна сміливо віддаватися ситуації і не турбуватися про гроші на найближче майбутнє, адже сновидіння обіцяє приємну винагороду - здобуття премії, збільшення зарплати, несподіване отримання доходу. Таке джерело грошей допоможе втілити у життя давню мрію.

Сон про придбання фальшивих прикрас

Купити уві сні підроблене золото – це поганий знак. Ви будете десь обдурені. Вашу довіру зрадять, не вигідна угода, ілюзії у відносинах та подальше розчарування.

Бачити багато прикрас уві сні

Якщо сняться прикраси у великій кількості – не завжди добрий знак. Здавалося б, достаток має віщувати прибуток та успіх, але ні. Сонники трактують ці сигнали як провісники втрат. До чого сниться каблучка на пальці, багато ланцюжків, монет, якщо уві сні кишені набиті коштовностями? Це значить, що в житті на Вас чекають конфлікти з колегами, неприємності та втрати в роботі.

Надягнути золоті прикраси уві сні: їх символіка

Одягати золото на себе уві сні - до багатства та здійснення бажань, може символізувати отримання бажаної посади та підвищення кар'єрними сходами. Зверніть увагу, якщо аксесуар Вам не за розміром, то Ви йдете не тією дорогою і пов'язали життя не з тією людиною, чи працюєте на безперспективній роботі. Знайти золоті прикраси уві сні - передвісник успіху і швидкого прибутку.

Сон про діамантові прикраси

Побачити уві сні діаманти – до швидкого прибутку. Якщо каблучка з діамантом насниться жінці, яка мріє про дитину, то її мрія може здійснитися. Однак історія діамантів - не тільки про красу, багатство і блиск, але також про жадібність, людську ворожість і зраду. Тому будьте пильні і не сприймайте лестощів за чисту монету.

до чого сняться діаманти

Сновидіння про пошкоджені прикраси

Якщо сняться прикраси на руках зламані, пошкоджені - це сигналізує про зраду друзів, коханих. Може бути провісником швидкого розлучення з другою половинкою та розчарування в людині.

Втрата цінностей уві сні

Втрата ауруму уві сні обіцяє і втрату у реальному житті. Будьте уважні у справах, можливо, скоро Ваш бізнес-проект зазнає краху. Слід бути обережними у витратах, оскільки фінансова ситуація може погіршитися. Також це може бути сигнал мозку, що Ви у відносинах не з тими людьми. Можливо, Ваші друзі нещирі з Вами і від них можна чекати зради.

Сон про крадіжку Ваших прикрас

Цей сигнал попереджає про те, що не варто бути надто довірливим, можливо, Ви у відносинах не з тими людьми. Поруч із Вами знаходяться люди, яким не варто надто відкриватися. У бізнесі чи справах - це розчарування та не отримання прибутку, на який розраховували.

Сон про сейф для коштовностей

Таке сновидіння може означати приховане всередині Вас. Можливо, підсвідомість захищає секрет чи почуття, які Ви боїтеся показати оточуючим. Також він може означати, що Ваш талант чи здібності не розкрито і потрібно випустити їх на волю.