купити фалангові кільця, золоту каблучку, інтернет-магазин, ювелірні прикраси, золоті прикраси, Золота-Королева

Блискуче доповнення образу - стильні фалангові каблучки

Це може здивувати, але фалангові каблучки, які зараз так люблять носити сучасні модниці, були популярні ще за часів Стародавнього Єгипту. Вони виглядали інакше і були схожі скоріше на спеціальні кігті, що одягалися на кінчики пальців. Але ідея збереглася - ця прикраса не тільки для нижньої фаланги, а й для середньої та верхньої. Пройшли сторіччя, а кільця на фалангу продовжують свій шлях до Олімпу слави.

Історія появи фалангових каблучок

Відкривши гробницю імператора Тутанхамона, археологи побачили на його пальцях фалангові кільця. Дослідження цієї теми довело, що на той час носіння кілець на фалангах було природним і представники королівської знаті використовували цей стиль. Варто зазначити, що тоді прикраса мала не тільки декоративний характер - усередині кілець зручно зберігалися всілякі отрути та застосовувалися за прямим призначенням за потреби.

Наступним витком у розвитку моди таких моделей посідає епоха Відродження. При уважному розгляді картин художників на той час можна побачити, що вельможі надавали перевагу таким прикрасам. Фалангові кільця це - високий статус та становище у суспільстві.

На рубежі тисячоліть законодавцями моди вважалися хіпі. Вільнодумні та вільні, вони відродили моду на прикраси для кінчиків пальців, особливо срібні фалангові каблучки. А за ними таку ініціативу підхопили панки. Але вже у 1980-ті культури панків та хіпі набули статусу неформальних і вважалося, що тільки фрики прикрашатимуть себе такими виробами. І аж до початку ХХІ століття фалангові прикраси були не в пошані у модниць та модників.

Вважається, що здатність геніїв моди “відчути, коли слід втілити у життя модні фантазії є запорукою майбутнього успіху. Отак у 2013 році і стався переломний момент для кілець на фаланги пальців. Одночасно три дизайнери представили у колекціях подібні моделі.

  1. Жан Поль Готьє - нігтьова каблучка на модному показі.

  2. У колекції Balenciaga були представлені моделі в кільцях на весь палець, назва яких all-fingers rings, тобто “кільця на всі пальці” дослівно.

  3. Карл Лагерфельд у показі Шанель застосував каблучки на фаланги пальців.

Так мода на фалангові прикраси міцно встановилася та зміцнила свої позиції у сучасному житті. Сьогодні Баленсіага та Лагерфельд - провідники у світі модних тенденцій та по праву встановлюють закони сучасного стилю. Їм вдалося поєднати неможливе - спосіб носити прикраси, але при цьому в лаконічному оформленні, стильному і бездоганному. Це стало поштовхом у світі розвитку модних напрямів. Подібні моделі зберігають популярність і вже готові втратити статус швидкоплинної моди.

Ми можемо бачити дорогоцінні фалангові прикраси на селебріті - їх люблять Анджеліна Джолі, Вів'єн Вествуд, Кендіс Свейнпол, Крістен Стюарт, Ріанна та інші.

Фалангові кільця стрімко увірвалися в повсякденне життя та стали популярним аксесуаром для стильної дівчини, яка любить шукати нові образи, робити свій зовнішній вигляд незабутнім та дати несподіване втілення щоденній рутині. Такі моделі підкреслять креативність до складання образу та відобразять особистість у всій красі. Обмежень у носінні таких виробів немає – кільця на фаланги пальців міцно вкоренилися в образі сучасної модниці та не збираються здавати позиції.

Як вибрати фалангові каблучки?

В першу чергу підібрати модель на фалангу можна відповідно до довжини та форми пальців, акуратності манікюру, а також способу і стилю життя:

  • оптимальним буде вибір таких прикрас для тонких та довгих пальців.

  • дівчата з невеликими пухкими пальчиками вибирають лаконічні моделі на фалангу. Масивні прикраси можуть внести дисонанс в образ.

  • короткі пальці та натруджені руки, на жаль, погано поєднуватимуться з такими виробами. Якщо дуже хочеться носити саме такі моделі, краще вибрати стримані і скромні по оформленню.

Стилісти рекомендують дотримуватися правил:

  1. При виборі прикрас для образу намагайтеся не використовувати велику кількість виробів. Міді-кільця органічно виглядають у комплекті з іншими моделями, але потрібно правильно збирати образ – оптимально виглядає поєднання – друга фаланга вказівного та перша фаланга безіменного. Або нижня фаланга вказівного та безіменного у поєднанні з верхньою фалангою середнього. Також можна комбінувати інші варіації.

  2. З обережністю поєднувати різні кольори та відтінки металів. Сучасні дівчата вважають за краще міксувати білий і жовтий колір металу, але потрібно уважно підбирати моделі, щоб не здешевити образ. Краще дотримуватися однорідності у виборі металу, але якщо хочеться поєднати кілька кольорів, бажано уникнути міксу з біжутерією.

  3. Фалангові прикраси виглядають найкраще з іншими кільцями. І правило носіння звучить як "плюс, а не замість". І варто попрацювати, щоб побудувати гарну комбінацію. Але зусилля того коштуватимуть.

  4. Враховувати ширину. Прикраси на кінчиках пальців не повинні бути масивними, оскільки це вироби для доповнення стилю. Фалангова каблучка повинна створювати атмосферу легкості та невагомості, підкреслювати ніжність долоні та в жодному разі не перетискати суглоб.

  5. Чим простіше модель – тим краще. Вже сам факт того, що на ручці є подібна прикраса і так привертає увагу оточення, підкреслює оригінальність та яскравий стиль. При цьому легкий виріб набагато легше вписати в образ, ніж масивну модель.

Розбираємось у їх різновидах

Залежно від металу виготовлення виробів на фалангу модниці не мають обмежень. Тільки особисті переваги і бюджет для придбання кільця. За матеріалом виготовлення розрізняють:

  1. Фалангові каблучки золоті. Фаворити серед модниць. Вони органічно поєднують розкіш та мінімалізм, вписуються в образ і вигідно виглядають в інкрустації дорогоцінними вставками. Біле золото підходить для серйозної офісної обстановки, а також для скромних молодих дівчат, які вважають за краще зберегти романтичний настрій, але не бажають відмовлятися від благородного металу. Червоне золото виглядає розкішно в прикрасах, але може привертати підвищену увагу до себе, тому при виборі важливо не перевантажити образ зайвою кількістю прикрас. Лимонне золото органічно доповнить стиль консервативних жінок.

  2. Фалангові каблучки срібні за популярністю можуть змагатися із золотими. Срібло серед молодого покоління вважається благородним металом і багато хто природним чином відмовляється від носіння жовтого металу на користь срібла. Благородний метал сріблястого відтінку гармонійно поєднується з дорогоцінним камінням, але також елегантно доповнює стиль без вставок. Це самодостатній матеріал. Добре вписується в офісний стиль, а також може набувати найнеймовірніших форм і повторювати хитромудрі дизайни.

  3. Фалангові кільця з платини - досить рідко зустрічаються і є прерогативою впливових представників суспільства. Вони бездоганно виглядають, чудово вписуються в образ, мають підвищену зносостійкість, проте мають високу вартість.

  4. Біжутерія. Виглядають яскраво, мають ефектний дизайн і при покупці характеризуються вишуканим сяйвом. Однак тривалість їхньої служби невисока і через кілька місяців носіння кільце втратить свою привабливість. Але розбавити образ і спробувати для свого стилю щось нове такі обручки зможуть дуже легко.

Вибрати серед численної різноманітності фалангових моделей здається практично нереальним. Критерії вибору можуть бути різноманітними.

Форми

  • обідки - підійдуть як для мініатюрної дівчини з тонкими та довгими пальчиками, так і для ділової дами, хто хоче проявити індивідуальність, але водночас відповідати робочому дрес-коду. Можуть бути гладкими або декоративними вставками.

  • пружинки - найкраще підходять для жінок, хто любить експериментувати з образами. Вони практично не мають чіткого розміру, тому можуть бути відрегульовані під різну товщину пальця. Підходять для жінок, які схильні до набряклості пальців. Носять їх на одну або дві фаланги, залежно від моделі.

Фантазійні

Мають різноманітні вставки у вигляді квітів, тварин, рослинних елементів, геометричних фігур та елементів символіки.

Є різновид моделі із ланцюжками і підвісками. Можуть з'єднувати кільця між собою, два фалангові обідки на різні фаланги, а також кільце з браслетом.

З інкрустацією

Такі моделі виглядають зворушливо та розкішно одночасно. Найчастіше застосовуються вставки улюблених діамантів, гарантів, смарагдів, сапфірів, топазів, рубінів та ін. Для бюджетних моделей також застосовуються камені Сваровські. Вони мають не менш розкішний вигляд, проте вартість їх суттєво нижча.

Як носити фалангові каблучки?

Інтуїтивно стає зрозуміло – якщо Ви плануєте носити прикрасу на рівні середньої чи верхньої фаланги, то це і є основним способом. Але можна почути також і поняття – міді. З англійської – середня. Часто цим терміном називають будь-які фалангові моделі. Але можна зустріти й інші поняття:

  • tip ring – для верхньої фаланги

  • first-knuckle ring - так само

  • mad-finger ring – кільця, які носять на середині пальця

Подібні аксесуари зручні та практичні в носінні, тому що не заважають згинати пальці та виконувати звичайні дії. Носити їх можна різними способами – надягаючи по кілька штук на руку. Також різні стилі чудово поєднуються між собою та дозволяють одночасно носити прикраси в романтичному оформленні, бохо, кежуал, етно та інші. Власники таких прикрас мають безліч варіантів для експериментів і створення різних образів. Прикраси привертають увагу, також можуть акцентувати увагу на манікюрі.