ювелірні тенденції

Які ювелірні вироби ніколи не вийдуть із моди

Створюючи основу базового образу, ми додаємо до нього складові, які при швидкому перебігу моди та формуванні нових тенденцій будуть актуальними та дозволять виглядати на сто балів при мінімальних вкладеннях. До них традиційно входять маленька чорна сукня, сукня-футляр, туфлі-човники, однотонна водолазка та спідниця-олівець. Серед ювелірних прикрас також є вироби, які поза часом підкреслять індивідуальність та дозволять виглядати стильно та елегантно.

Вироби з категорії так званої швидкої моди не входять до їх числа. Кричущий дизайн, ультрамодні тренди, яскраві прикраси безперечно привертають увагу і роблять образ привабливим. Модні ювелірні бренди працюють над створенням сучасних дизайнів. Але ці вироби актуальні в моменті, а якщо хочеться придбати аксесуар на довгі роки, слід вибирати моделі в строгому лаконічному дизайні.

Сережки з діамантами

Справжній маст-хев у гардеробі стильної леді. Якщо уважно розглянути список стилістів з модними тенденціями на наступний рік, то можна помітити, що сережки з діамантами, якщо не очолюють список, то напевно входять до п'ятірки лідерів модних ювелірних прикрас.

Безперечно напрями моди мають тенденцію змінюватися, але класичний образ залишається у тренді, незважаючи на зміни. Прикраси із вставками даймонду можуть мати різний характер і ніхто не заперечує, що дизайнери створюють ювелірні шедеври з ультрасучасним дизайном. Але щоб не вкладати нечувані суми в модні вироби з діамантами, а потім відкласти їх в скриньку через зміну моди, то найкращим вибором стане придбання класичної моделі пусет або сережок з англійською застібкою, а не придбавати перші ж які сережки зараз в моді. Вибір якісного каменю та його огранювання принесе більше сенсу та естетичного задоволення від моделі, ніж сучасний дизайн, та стане вигідним вкладенням на майбутнє.

До того ж безперечним плюсом таких прикрас є їхня універсальність - вони підходять під різний типаж і можуть доповнити образ дівчини з різною формою обличчя, не вимагають підбору за кольором очей і навіть знаку зодіаку, оскільки не мають протипоказань та винятків. Подарувати сережки з діамантами доньці чи онуці – це не просто зробити дорогий подарунок, а створити сімейну традицію, цінність якої не можна розрахувати.

Сережки з діамантами

Нитка перлів

Модні оглядачі іноді нехтують такими прикрасами, як перли, називаючи їх віковими виробами. Однак це докорінно невірний підхід, адже такі аксесуари можуть носити як молоденькі дівчата, так і статні леді. Але слід брати до уваги, що щодо віку потрібно підбирати розмір перлин. Для молодих дівчат підійдуть маленькі бусинки, а вікові пані виглядають органічно в перлинних намистах великого розміру. Незважаючи на тенденції, які прикраси зараз у моді - перли завжди високо цінуються серед модниць.

З легкої руки незрівнянної Коко Шанель мода на перли стала повсюдною і такі модні ланцюжки доповнюють тендітні шиї вишуканих жінок. Перли завжди мають рацію - її улюблена фраза стала девізом при підборі аксесуарів для виходу у світ. Свої вбрання вона доповнювала ниткою перлів і зуміла домогтися того, що модельєри додали такий аксесуар до класики. Поряд з маленькою чорною сукнею, нитка з органічними вставками стала маст-хевом для кожної представниці прекрасної статі.

Якісно підібрана нитка перлів стане модною ювелірною прикрасою для будь-якого виходу у світ - будь то урочистий раут, посиденьки з друзями, презентація чи діловий обід.

Золотий годинник

Давно минув той час, коли годинник був приладом для визначення часу. Сьогодні це швидше стильний аксесуар, данина моді, виріб, здатний підкреслити статус та становище у суспільстві.

Наручний годинник із золота - це класичне рішення, яке буде доречно передати у спадок іншим поколінням. За варіацією можна підібрати годинник із дорогоцінним камінням. Під такий аксесуар вигідно підібрати прикраси на пальці які обручки в моді на сьогодні. Це розбавить строгий образ. Найчастіше циферблат має бути круглої, квадратної чи овальної форми. Ремінець із золота чудово показує себе в носінні та довговічний. При появі слідів носіння ремінець можна заново відполірувати або змінити коштовне каміння у вставках - це також дозволить актуалізувати аксесуар.

Сережки-кільця

Якщо перлиній нитці ми завдячуємо Коко Шанель, то за сережки у вигляді кілець ми зобов'язані дякувати Шер і Мадонні, які в 70-ті запалювали зірки на попсценах. Результатом стало повсюдне застосування таких моделей сережок на всі випадки життя. Кільця актуальні скрізь, щоб якими сережки завжди в моді - головне не помилитися з діаметром.

Універсальні модні золоті сережки характеризуються розміром 4-5 см. Чим менший діаметр кілець, тим більш універсальною буде прикраса. До того ж кільця, які претендують на роль класики, повинні не мати декоративних прикрас. Якщо ж є бажання прикрасити сережку декором, то нехай цей елемент має знімну конструкцію. Те саме стосується інкрустації сережок камінням, оскільки їх сяйво і надмірний блиск більше підходять для вечірки чи бенкету. Від класичних аксесуарів на такого ніхто не чекає.

Сережки-кільця

Тенісний браслет

Назву ця прикраса отримала завдяки тенісу. А саме тенісистці Кріс Еверт, яка здобула 18 титулів. У неї на руці завжди був улюблений браслет, що складається з доріжки діамантів, покладених щільно один одному в рівну лінію. Це була її щаслива прикраса. Спортсменка завжди одягала його на змагання, вважаючи, що він приносить їй удачу та сприяє перемозі. 1987 року на змаганнях у США стався випадок, завдяки якому браслет отримав своє ім'я. Коштовність злетіла з руки й судді дозволили припинити конкурс для того, щоб дівчина мала змогу знайти браслет у траві. Такий аксесуар став взірцем того, які зараз модні браслети. 

З того часу браслет набув такої широкої популярності, що став фаворитом серед дівчат по всьому світу. Випадок зіграв на руку аксесуара, зробивши йому рекламу, яку неможливо навіть вигадати. 

Тенісний браслет