Як обрати дитячі сережки

Як обрати дитячі сережки. Порада від ювелірного експерта

Ювелірний магазин прикрас Золота Королева пропонує величезний асортимент яскравих та зручних дитячих сережок. Вже більше 24 років наш бренд допомагає батькам та близьким підібрати найкращі дитячі сережки і тому ми підготували цю пізнавальну статтю. Наше бажання допомогти кожному зробити найкращий ювелірний подарунок вашому маленькому скарбу – дитині.

Вибираючи сережки дітям, дуже важливо врахувати кілька факторів:

  • зручність застібки;

  • вага виробу;

  • розмір сережок;

  • метал з якого виготовлено виріб;

  • які сережки можна вибирати дітям.

Сережки для дитини не повинні бути великого розміру. Якщо сережка велика, вона зазвичай важча і може розтягувати ніжну мочку вушка дитини. До того ж невеликі вироби виглядатимуть гармонійно на вушках маленької дівчинки.

При виборі виробу необхідно звернути увагу на вагу, сережка не повинна бути надто важкою. Оптимальна вага не більше двох грам. Також важливо врахувати, що деякі сплави можуть викликати подразнення ніжної шкіри дівчинки та алергію. Тому слід вибирати сережки дітям лише з благородних металів, які не викликають алергії. Сережки із золота 585 проби найкраще підійдуть для дітей.

Види дитячих застібок їх зручність

сережки дитячі з франзузьким замком
Має велике значення тип застібки у сережок. Так як діти дуже рухливі, вони можуть випадково зачепити сережку і вона може зіскочити з вушка, якщо замок буде недостатньо надійним. Найнадійнішим є сережки з м'якою застібкою – петля або французький замок. Сережка за такого замку не загубиться. З цим замком Ви будете спокійні, що виріб не злетить з вушка і не загубиться.
 

сережки дитячі золоті
Також відмінним варіантом для вже більш дорослої дівчинки стануть дитячі сережки з англійським замком, які абсолютно зручні в носінні.

Які вставки вибрати для дитини

Сережки з камінням – справжній витвір мистецтва. Набуваючи таких прикрас Ви розвиваєте в дитині естетичний смак та почуття прекрасного. У сережки з фіанітом Ваша дівчинка почуватиметься королевою!

Також у нашому асортименті ви можете підібрати дивовижні поєднання каменів, які підкреслять красу та глибину очей вашої донечки чи онуки це можуть бути сережки з фіанітом, емаллю або куб. окс. цирконію.

Перевага вибору дитячих сережок у Золотій Королеві

У Золотій Королеві величезний вибір виробів для дітей будь-якого віку не тільки без вставок із чистого із золота, а й із вставками діамантів високої якості та іншого дорогоцінного каміння.

Наші досвідчені та ввічливі консультанти допоможуть підібрати прикрасу Вашій дитині, враховуючи як красу самого виробу, так і зручність застібки. Ви можете ознайомитись з асортиментом у нашому інтернет-каталозі прикрас або безпосередньо вибрати сережки в одному з наших офлайн бутиків.

Ви можете довіряти нам, адже вже понад 24 років Золота Королева радує своїх клієнтів чудовими ювелірними прикрасами.