Топ поради як підібрати прикрасу для коханої дівчини і не помилитися!

Топ порад як підібрати прикрасу для коханої дівчини і не помилитися

Пам'ятні та святкові дати прийнято відзначати подарунками, які ми любимо як дарувати, так і отримувати. А який найкращий подарунок можна уявити для дівчини, ніж коштовності? Як вибрати ювелірну прикрасу в подарунок, щоб порадувати та принести у пам'ятний день чудові емоції, зробити день незабутнім? Потрібно підійти до вибору уважно, враховувати велику кількість факторів. А головне - бажання порадувати кохану людину.

Оберіть тип прикраси

Якщо запитати дівчину, чому вона більше зрадіє, то, звичайно, вона скаже, що всьому відразу. Це безпрограшний вибір! Якщо ж немає можливості придбати все й одразу, що потрібно визначитися, який саме тип виробу буде найкращим варіантом. Ідеї подарунків для дівчини:

  • Ланцюжки будуть актуальним вибором як для молодих дівчат, так і для старших дам. Складніше визначитися з розміром та моделлю. Оптимальна довжина для молодших жінок - 40-45 см, тоді як доросле покоління віддає перевагу більш довгим виробам.
  • Підвіска підійде на подарунок навіть за нетривалого знайомства. Її можна подарувати як коханій дівчині, так і колезі по роботі чи приятельці. Вибрати ювелірні вироби зі срібла для підвісу на ланцюжок або намисто, або зібрати комплект відразу при покупці.
  • Ювелірні кулони із зображенням знака зодіаку, початковою літерою імені чи улюбленого хобі стануть воістину знахідкою, якщо ідей для подарунка немає.
  • Сережки із золота та срібла припадуть до смаку дівчині, яка має проколи у вухах. Навіть якщо їх немає, то виходом стануть моделі, призначені для вушок без проколів – кліпси та кафи.
  • Золоті каблучки дарують жінкам як на пропозицію, так і у вигляді пам'ятного подарунка. Найчастіше вони відрізняються дизайном та оформленням. Кільце для заручин часто виконане у вигляді обідка із закріпленим центральним каменем - діамантом, фіанітом або іншим видом дорогоцінного каменю. Розмір такої прикраси підбирають на безіменний палець. При виборі обов'язково слід дотримуватися ювелірних порад щодо того як визначити розмір пальця дівчини.

подарунок для коханої

Розмір має значення

Визначившись із тим, які прикраси люблять дівчата, важливо вгадати з розміром та вагою прикраси. Сучасні модні стилісти роблять акценти на мінімалістичних прикрасах, не обтяжених дрібними деталями та численними вставками. Сьогодні в моді прикраси із стриманим дизайном. Такі моделі добре поєднуються з вибраним стилем, та дозволяють носити одночасно кілька прикрас. Часто молоді дівчата вважають за краще купувати ніжні вироби, які підкреслюють натуральність та природну красу. Старші жінки можуть дозволити собі носити більш масивні моделі ланцюжків, сережок і каблучок. Зріла краса гармонійно поєднується з виразними коштовностями та вставками дорогоцінного каміння.

Якщо потрібно вибрати золоті прикраси для коханої дівчини, що створюють повсякденний образ, варто звернути увагу на мініатюрні вироби, які легко поєднуються з діловим стилем, офісним дрес-кодом. Вони не громіздкі та не заважають при виконанні щоденної рутини. Для урочистого випадку - вечірки, званої вечері чи банкету можна підібрати на подарунок прикраси з великими ланками, масивними вставками та виразним декором.

Визначте матеріали

Як вибрати незабутній подарунок коханій, якщо не знаєте, якому кольору металу вона віддає перевагу? Знайти відповідь дуже просто – подивитися, які прикраси дівчина носить – із срібла, білого, червоного чи лимонного золота. Зібрати гармонійний образ в одній палітрі кольору дорогоцінного сплаву набагато простіше, ніж поєднувати різні відтінки. Сьогодні модні ювелірні експерти пропонують носити одночасно прикраси із золота та срібла. Це не вважається моветоном і підкреслює індивідуальність господині. Вироби з біметалу можуть стати найкращим вибором, якщо не вдалося дізнатися про переваги коханої.

Підібрати на подарунок для коханої дівчини вироби зі вставками дорогоцінного каміння можна, орієнтуючись на знак зодіаку. Астрологи стверджують, що натуральні мінерали благотворно впливають на людину, допомагають покращити здоров'я, розкривають таланти і приносять удачу. Однак у такий спосіб каміння допомагає своїй власниці тільки при правильному виборі.

Запитайте пораду

Якщо процес вибору прикраси зайшов у глухий кут, а порадувати кохану людину дуже хочеться, то порада друзів і рідних буде дуже доречною. Вони можуть відповісти на питання, як вибрати ювелірну прикрасу:

  • який виріб мріє дівчина отримати у подарунок
  • якому кольору металу віддає перевагу
  • чи цікавиться вставками дорогоцінного каміння
  • якому стилю в одязі віддає перевагу
  • розмір пальця дівчини або довжину ланцюжка

Також рідні можуть допомогти із вибором подарунка безпосередньо в ювелірному салоні. Колективний розум швидше прийде до рішення та визначиться з вибором.

Остерігайтеся підробок

Покупку потрібно робити у перевіреному магазині, який пропонує якісні вироби. У великих компаніях досвідчені консультанти підкажуть як вибрати ювелірні вироби таким чином, щоб вони підійшли і не знадобився обмін. Також дадуть пораду як визначити розмір каблучки вдома. Кожна ювелірна прикраса обов'язково повинна мати бірку виробника. Це гарантія високої якості виробу. На бирці вказані вид та проба металу, вага, кількість та матеріал вставок, а також характеристики вставки, якщо це дорогоцінний мінерал. Кожен виріб повинен мати на собі клеймо із зазначенням проби сплаву.

Платіть розумну ціну

При виборі подарунка коханій дівчині важко зупинитися на чомусь одному. Адже хочеться купити незабутній подарунок коханій, який підкреслить гарний смак і продемонструє всю силу прихильності до дами серця. Несумлінні продавці можуть скористатися ситуацією та продати виріб за завищеною ціною. Щоб не опинитися у програші, варто обійти кілька ювелірних салонів, щоб прицінитися та зрозуміти, яка середня ціна на обрану прикрасу. А потім уже приступати до покупки. Великі магазини, такі як Золота Королева, пропонують гнучку систему знижок, зручну дисконтну програму, яка працює у всіх 17 магазинах, що розташовані у різних містах України, а також демократичні ціни на ювелірні прикраси.