Як підібрати весільні прикраси

Весільні прикраси - як вдало підібрати під весільний образ


Весільні прикраси для нареченої мають магію як підкреслити красу нареченої, створити вишуканий образ справжньої королеви, так і геть-чисто вбити всю романтику і вишуканість найніжнішого вбрання. При їх виборі важливо не впадати в крайнощі і дослухатися рекомендацій стилістів. Ми підібрали поради, як вибрати ювелірні вироби нареченої, щоби цей день залишився в пам'яті як найкрасивіший і найромантичніший.


Як вибрати весільні прикраси


Правильно підібрані аксесуари для свята гарантують чудовий настрій та доповнюють образ. Обійтися без них складно, тому купити ювелірні прикраси потрібно з дотриманням певних правил під час вибору, щоб не зіпсувати ретельно продуманий образ. 


Весільні сережки нареченої - ключова деталь


До вбрання з повністю відкритими плечима весільні сережки можна вибирати будь-які. Якщо ж сукня має закритий пошив, то важливо не перестаратися і віддати перевагу лаконічним моделям. Обов'язково брати до уваги форму обличчя та типаж:

  • дівчатам з овальною формою обличчя підходять без винятку всі моделі
  • круглолиці наречені можуть візуально скорегувати овал за допомогою подовжених моделей сережок
  • дівчата з тонким обличчям найкраще виглядають у виробах із широкими елементами.

Любительки експериментів та яскравого стилю можуть спробувати одягнути модель асиметричної форми, коли одне вухо прикрашає масивна сережка яскравого дизайну, а друге – прикрите зачіскою. Якщо Ви оберете кольє для нареченої, то сережки повинні з ним поєднуватися. Модні сережки з яскраво вираженими геометричними лініями не підійдуть для доповнення весільного образу, оскільки погано поєднуються з ніжним і романтичним стилем нареченої.

Весільні сережки нареченої

Браслет у весільному образі


Обираючи які прикраси потрібні на весіллі, важливо враховувати вбрання. Якщо сукня відкриває руки, можна вдягнути браслет. Цей елемент повинен доповнювати красу, а не привертати увагу:

Браслет у весільному образі

Кольє для нареченої та інші прикраси на шию


Весільні намиста мають численні варіації - від хитромудрих золотих кольє до вишуканих у своїй простоті  разків перлів. При виборі варто звертати увагу на:

  • фасон сукні та її декор
  • параметри нареченої та особливості статури
  • баланс з іншими прикрасами

Чим яскравіший дизайн сукні з великою кількістю декоративних елементів, тим мінімалістичнішими повинні бути ювелірні прикраси. Пряма сукня без вставок або туніка в грецькому стилі може доповнюватися багаторядними намистами, кольє-рів’єра або декількома ланцюжками. А пишна сукня не потерпить об'ємних прикрас.


Чи можна одягати каблучки на весілля?


Під час урочистості головним аксесуаром стають обручки на весілля. Тому підбирати кільця під сукню немає потреби. Але якщо дуже хочеться доповнити образ ошатним кільцем, то рекомендується одягати його на іншу руку, щоб воно не вступило в суперництво і не викликало дисонансу з обручкою. Виключенням можуть стати тільки парні кільця, які носять молодята. Вони є їх невід’ємною частиною і відіграють важдливу роль в житті пари.


Підкреслюємо весільний образ аксесуарами


Підбираючи весільні прикраси нареченої, слід дотримуватися принципів:

  1. Спочатку слід повністю продумати весільний образ нареченої, підібрати вбрання. А потім уже вибирати коштовності. Вони не повинні змагатися з одягом, а лише доповнювати його та підкреслювати вигідні сторони. Винятком може стати сукня з максимально простими та елегантними лініями, у якій необхідні акценти у вигляді весільної біжутерії.
  2. Потрібно пам'ятати про стиль сукні та весілля загалом. Якщо свято приурочене до певної теми, то весільні прикраси для нареченої мають відповідати загальному настрою.
  3. Поєднувати кольорову гаму. Класичне біле вбрання органічно поєднується з білим золотом або сріблом. А якщо сукня виконана в палітрі кольору або має вставки іншого кольору, більш теплого, то оправа прикрас може відповідати кольору одягу. Якщо в сукні є кольорові вставки, то їх можна обіграти коштовним камінням.
  4. Зазвичай перелік прикрас нареченої складається з кольє, сережок та прикрас для волосся. Якщо на весіллі не буде рукавичок, можна доповнити образ браслетом.