Як обрати подарунок на 8 березня

Який подарунок обрати жінці на 8 березня

Сьогодні кожен із нас знає та любить свято весни, краси та жіночності. Але це не більше ніж кліше, яким заповнені соцмережі напередодні свята, а також рекламні кампанії ювелірних, косметичних, парфумерних та інших магазинів. Мало кому відоме походження цього свята. І як вийшло так, що день боротьби за гендерну рівність та захист прав жінок став святом жіночності.

Почалося все 8 березня 1857 року. Цього дня у Нью-Йорку пройшов так званий “марш каструль”. Робочі текстильного виробництва виступили маршем за рівноправність в оплаті праці чоловіків та жінок, а також за скорочення робочого дня з 16 до 10 години. Можливо, Ви чули дещо інше трактування, що виступали з протестом не текстильниці, а жінки стародавньої професії з вимогою виплатити зарплату морякам, щоб вони змогли розрахуватися з жінками за послуги. А також висунули вимоги створити профспілку, визнати їх представниками сфери послуг.

Боротьба за права жінок розгорталася на різних континентах, у різних країнах відбулися протести та мітинги. Ідею оголосити 8 березня Міжнародним жіночим днем подала Клара Цеткін - за походженням німкеня, входила до засновників комуністичної партії, талановита піарниця, вона змогла перетворити свої амбіції на міжнародне свято. Починаючи з 1914 року свято відзначали вже у 8 країнах світу. Вона вважала, що цей день необхідний для того, щоб жінки могли вийти на вулиці та заявити про те, що їх не влаштовує та боротися за свої права. Причому спочатку так і було. Згодом день 8 березня перетворився лише на святкування приходу весни та жіночності. Хоча прогресивні жіночі організації повертаються до висхідного призначення Міжнародного жіночого дня.

Що подарувати жінці на 8 березня?

Соціологічні опитування визначили лідерів презентів, що подарувати жінці 8 березня. Четвірку лідерів традиційно очолюють:

  • Квіти

  • Парфумерна продукція

  • Солодощі

  • Ювелірні вироби

Звичайно, є дівчата, які мріють отримати в подарунок косметику, предмети побуту та інтер'єру, іграшки або білизну. Без сумніву ювелірні прикраси на 8 березня – найкрасивіший і найцінніший подарунок жінці на 8 березня, про який може мріяти будь-хто. 

срібні прикраси

Сучасний ринок пропонує на вибір величезний асортимент прикрас із золота, срібла та платини на будь-який смак. Аксесуари з благородного металу вигідно доповнять як повсякденний, так і ошатний образ, нададуть елегантності, прикрасять та подарують почуття досконалості.

Визначитись із вибором досить важке завдання. Будь-яка дівчина має перевагу до певного металу. Деякі люблять класичне для нас червоне золото, а інші віддають перевагу білому відтінку - сріблу або білому золоту.

8 березня - день ніжності, краси та шляхетності. Цього дня кожна жінка почувається особливою та неповторною. Отримати в подарунок ювелірну прикрасу лише наголосить на цінності для оточення. Купити прикраси на 8 березня стане не банальним приємним сюрпризом.

прикраси з перлами

Знайдіть подарунок для жінки у магазині ювелірних прикрас “Золота Королева”

Вибрати серед величезної різноманітності допоможе невеликий перелік варіантів, які сподобаються обраницям:

  • Ланцюжок. Найпростіший у виборі варіант та відповідь, що подарувати жінці на 8 березня. Якщо є сумніви у розмірі, то можна зупинитися на середньому – 45-50 см. Це відповідна довжина практично для будь-якого зросту та статури. Також у виборі обов'язково допоможуть працівники ювелірної студії. Плетіння на вибір можуть бути плоскі чи об'ємні. Кожне з цих плетінь може бути виконане масивним або полегшеним. Також зовнішній вигляд ланцюжка залежить від ваги виробу - чим більше вага, тим масивнішим він буде виглядати. Якщо потрібно ланцюжок підібрати під підвіску або хрестик, то слід дотримуватися правила - вага підвісної частини не повинна перевищувати ⅓ від її ваги. Також непоганим варіантом для вибору вважається кулон - це ланцюжок із жорстко зафіксованою підвісною частиною. Перевага такої прикраси в тому, що баланс врахований на рівні дизайнерської розробки та декоративна частина виконана у суворій відповідності до вимог міцності.

  • Золоті підвіски. Ось уже можливість пустити уяву, що купити на подарунок жінці. Якщо дівчина має хобі, уподобання, захоплена спортом, будь-яким видом діяльності, то вибрати прикрасу їй до смаку можна, купивши підвіс із зображенням її улюбленого заняття або проведення часу. Знову ж таки обов'язково дотримуватися балансу між підвісною частиною і самим ланцюжком. Це необхідно для цілісності та міцності ланцюга, щоб уникнути його розтягування або навіть розриву.

  • Сережки. Якщо у жінки проколоті вуха, то купити сережки - чудовий вибір. Практично виключена можливість помилитися з розміром. Підібрати сережки формою обличчя можна за підказками консультантів. Дівчатам із круглим овалом обличчя підійдуть подовжені сережки, худорлявим – моделі з округлими лініями. Практично немає протипоказань сережки-пусети. Вони елегантно доповнюють жіноче обличчя та підкреслюють вишуканість образу. Невеликі сережки вишуканого дизайну - це чудовий варіант як подарунок подрузі на 8 березня.

  • Кільця підібрати складніше. Для цього знадобиться або знати точний розмір, або користуватися підказками для визначення. Але якщо ви обрали каблучку як подарунок коханій на 8 березня, то на сайті є інструкція з визначення розміру.

Неймовірною привабливістю мають прикраси зі вставками дорогоцінного каміння. Вибираючи подарунок дружині на 8 березня обрати тип кристала можна за знаком зодіаку дівчини або зупинитися на тому, що вже є серед її прикрас. Безумовно, на першому місці знаходяться діамантові аксесуари. Цей камінь підходить всім та підкорює жінок з кожного куточку нашої планети. І якщо немає ідей, що подарувати жінці, то прикраси із діамантами завжди виручать. Величезний вибір включає сапфіри, рубіни, смарагди, турмалін, топаз. кварц, агат, малахіт, тигрове око та ін. 

Окремо також можна відзначити  каблучку з перлиною та корали. Ці органічні камені неймовірно привабливі та мають справжню живу історію, яка відображається в кожній окремій одиниці.

Кожна дівчина має можливість підібрати не лише окремі прикраси, а і ювелірні комплекти, що складаються з кількох прикрас. Вони виконані в єдиному дизайнерському задумі та кольоровому рішенні. Вироби ідеально доповнюють один одного, створюючи елегантний ансамбль для повсякденного носіння або урочистого заходу. Знижки на ювелірні прикраси до 8 березня збережуть бюджет та стануть приємним сюрпризом при покупці.

Дуже приємно отримати у подарунок для жінки столове срібло. Каталог Золотої Королеви не розчарує Вас вибором вишуканого посуду – графини, кавники, заварники, чашки, ложки й таці, -  гідні, щоб зайняти місце у кожному будинку.

Щоб порадувати жінку та подарувати їй приємні емоції, не потрібно чекати свята. Можна створити диво своїми руками, балувати та плекати своїх коханих жінок. Оригінальний подарунок на 8 березня своїми руками запам'ятається набагато яскравіше, ніж куплений у магазині. Тоді в їхньому серці весна цвістиме цілий рік, а не лише в день 8 березня.