Що можна подарувати дружині на виписку з пологового будинку?

Що можна подарувати дружині на виписку з пологового будинку?


У кожній сім'ї може статися ця чудова, чарівна та радісна подія – народження дитини. Якщо лікарі дають дозвіл, через три дні мама забирає малюка додому. На порозі пологового будинку її зустрічають рідні та близькі і, звичайно, коханий чоловік. Який же обрати подарунок для дружини щасливому батькові дитини?

Дарувати після виписки подарунки дружині - це прекрасна традиція, яка сягає своїм корінням в давні часи. Жінка, змучена пологами і, напевно, втомлена від перебування в пологовому будинку, із задоволенням отримає пам'ятний подарунок від чоловіка.

Прикраси, що символізують кохання та життя

Прикраси з дорогоцінних металів. Це можуть бути:

Інші подарунки на виписку з пологового будинку

  • сертифікати на стрижку, фарбування, депіляцію, на манікюр чи педикюр, на йогу чи фітнес, на масаж чи сауну. Вони допоможуть молодій мамі впорядкувати себе і бути для своєї дитини найкрасивішою мамою на світі, а для чоловіка – найкрасивішою дружиною. Однак слід врахувати, що термін дії сертифікату має бути досить тривалим - молода мама сама вирішить, коли їй вирушити на процедури чи спортзал;
  • сертифікат для зйомки новонародженого. Кожній мамі захочеться залишити в пам'яті чарівні маленькі пальчики та здивовані великі очі свого малюка. Найкращий вік для фотосесії – це 5-14 днів від народження дитини. Цей подарунок без сумніву принесе будь-якій жінці позитивні емоції і, головне, фотокнигу з чудовими знімками, яка зберігатиметься у вашій родині ще багато років;
  • домашню допомогу. Будуть приємні дружині та чисто прибрана прикрашена квартира, відремонтована дитяча, обід чи вечеря.
  • букети з квітів або ж, що стали модними останнім часом, букети з мармеладу, зефіру та фруктів (є навіть букети з м'яких іграшок!) стануть приємним доповненням до основного подарунка. Правда не варто переборщувати із солодким. Молодим мамам, які годують дитину грудьми, спочатку заборонені солодощі в будь-якій кількості.

Не варто дарувати величезні іграшки, які згодом тільки будуть збирати пил у квартирі, що може негативно позначитися на здоров'я дитини, недорогий одяг або брязкальця, недорогі косметичні засоби.

Вибрати ідеальний подарунок - зовсім непросто, але не варто зневірятися. Адже навіть кілька слів кохання, постійна турбота та допомога з малюком стануть для молодої мами величезним подарунком.

Найціннішим подарунком стане ювелірна прикраса, яка нагадуватиме про цей чудовий день і про ті сильні почуття перших обіймів та поцілунків довгоочікуваного малюка.

Ювелірний бренд Золота Королева пропонує великий вибір золотих ювелірних прикрас для вашої коханої жінки. Золота Королева - Даруйте щастя своїм близьким!