Червона яшма

Яшма - магічні властивості строкатого мінералу

Яшма відома людству протягом кількох тисяч років. З давніх-давен до цього самоцвіту прикріпилася назва “яспис”. За своїми властивостями яшма підходить для виготовлення статуеток, красивих аксесуарів та прикрас. Однією з головних причин популярності цього мінералу стало його неймовірне розмаїття відтінків та глибока палітра кольорів. Причому часто цю різноманітність можна побачити в одному виробі та відповісти який на вид камінь яшма досить неоднозначно. Здавна люди вірили у яшма властивості цілющі та серед історичних свідчень про це – кубки, блюда, вази та інші посуди та вироби для дому.

За своїми характеристиками яшма це:

  • окис кремнію.

  • твердість мінералу дуже висока, лише трохи поступається алмазу. Рівна 7 по Моосу.

  • має дуже стабільну хімічну формулу, не вступає в реакції зі сполуками та зберігає свій зовнішній вигляд і характеристики протягом тисяч років.

  • високоактивні метали в з'єднаннях яшми знаходяться в окисленому стані, що забезпечує хімічну інертність і підтримку постійного кольору.

  • історично камінь застосовується для створення посуду, виробів та аксесуарів для дому та прикрас.

  • не хрупкий і має відносну м'якість, що полегшує його обробку

Поклади яшми у природі досить поширені й у всьому світі. Люди використовували цей мінерал багато сотень років, використовуючи породи, що знаходилися в легкому доступі.

Цілющі властивості яшми

Яшма дія має лікувальну здатність і шанувалася людьми з давніх-давен. Камінь яшма властивості були помічені алхіміками у середньовіччі. Вони застосовували здатність мінералу протистояти їдким речовинам. Яшма використовувалася в ролі матеріалу для сосудів, в яких вони зберігали свої настоянки та магічні еліксири. Є історичні відомості, що правителі навіть вважали сосуди та ємності для пиття з яшми, як здатні протистояти отрутам і надавати цілющі здібності. Популярність цього мінералу також пояснювалася тим, що камінь яшма не поглинає воду. Чаклуни та маги давнини вірили, що кривава яшма здатна зупинити кров. А жовтий різновид здатний допомогти впоратися з проблемами ШКТ і оновити здатність жінки до дітонародження.

Магічні властивості

Яшма - це один із небагатьох мінералів, який здатний позбавити людину шкідливої енергетики. Кому носити яшму, так це людині, яка потребує захисту від недоброго ока.

Талісмани з яшми оберігають людину від ментального та ритуального несприятливого впливу. Магічні властивості яшми:

  • подолати нервову напругу, втому

  • налагодити комунікацію з товаришами по службі на роботі та просунутися кар'єрними сходами

  • приваблює удачу та добробут

Персональні кристали для залучення багатства

Кожен відтінок мінералу має певну користь для кожної людини:

  • чорна яшма – допомагає захиститися від негативу. Причому як від інших людей, так і від внутрішньоособистісного, що виходить із самої людини. Допомагає позбутися згубних звичок. Камінь яшма для чоловіків допоможе протистояти тютюновій залежності та схильності до саморуйнування.

  • кривава - покращує розумові здібності, а також сприяє прийняттю правильних рішень

  • біла - посилює інтуїцію та внутрішнє чуття навколишнього світу

  • червона - сприяє поліпшенню особистого життя господаря

  • синя – використовується для проведення магічних маніпуляцій

  • зелена - сприяє покращенню фінансового стану, посилює силу інтелекту, а також оберігає материнство та немовлят.

Браслети з камінням зможуть покращити ментальне та фізичне здоров'я свого власника.

Червона яшма - магічні властивості каменю

Червона яшма - магічні властивості каменю

Цей різновид відомий тим, що захищає від негараздів та небезпек. А також підтримує кровообіг, урівноважує сексуальну енергію. Яшма кров дракона кому підходить - це парам для розв'язання сексуальних проблем. Незалежно від того, чи надмірно людина агресивна або сором'язлива у відносинах, яшма камінь допоможе посилити інтерес до партнера і досягти ближчого зв'язку.

Червона яшма - це камінь, що допомагає посилити витривалість, покращує концентрацію і сприяє боротьбі зі стресовими ситуаціями.

Кому підходить камінь яшма - для посилення пристрасті, причому мова зараз не тільки про інтимні стосунки, а про всі сфери життя - подорожі, роботу, стосунки, а також для емоційної стабільності.

Магічні властивості зеленої яшми

У давнину зелена яшма використовувалася для того, щоб викликати дощ. Використовуючи цей мінерал, шамани спілкувалися з духами предків. А фігурки із цього зеленого каменю застосовували для полегшення пологів у жінок. Камінь яшма кому підходить, так це як захисники від енергетичних вампірів, злостивців і недоброзичливців. Талісман із цього самоцвіту захищає мандрівників, кар'єристів, учених.

Кому підходить яшма

Яшма за гороскопом - це універсальний камінь, здатний надати допомогу всім знакам без винятку. Але він має свої особливості та носити щодня оберіг із цього каменю не бажано.

Не бажано носити вироби з яшми Скорпіонам та Близнюкам. Це емоційно нестабільні, схильні до неврозів люди. Каміння яшма чи допомагає таким людям - може статися так, що камінь тільки посилить їх негативні якості.

Яшма камінь знак зодіаку нейтрально сприймає Водоліїв та Терези. При тому, що вона не шкодить носіям цього знака, але й зиску не принесе. Трапляються випадки, що енергетика каменю може відкидати особистість людини, тоді варто уникати носіння цих виробів.

Яшма кому підходить по гороскопу, так оптимально для Діви. Мінерал сприяє умиротворенню та ментальному спокою. Причому для чоловіків краще вибирати вироби із вставками зеленого кольору, а жінкам – червоного.

Яшма знак зодіаку віддає перевагу Леву. Це стосується червоного каміння - так він допоможе посиленню властивостей пам'яті, активізує розум, а також вселяє енергію та активність.

Свободу від людей, які впливають на енергетичне поле, можуть здобути Тельці. Для цього варто купувати вироби з яшмою у сплаві срібла. А за наявності невеликих включень червоного кольору такий амулет дарує здатність відновити сили та набути заряду енергії.

Недовірливі Риби з амулетами з яшми зможуть стати впевненими, наполегливими, а енергійні Стрільці налагодять контакти з рідними та близькими.

Раки покращать комунікабельність. А жінки-раки стануть симпатичними для оточення. Для цього слід застосувати каміння бурого кольору.

Козероги розв'язати свої проблеми емоційного характеру, доб'ються поваги керівництва та зможуть розібратися з питаннями емоційної сфери.