Що подарувати на Новий Рік 2023?

Що подарувати на Новий рік: ювелірні ідеї

Новорічні свята – це привід, якому радіють і дорослі, і діти. У цей період ми переосмислюємо своє життя, минуле та майбутнє, будуємо плани на наступний рік, мріємо і з радістю та хвилюванням дивимося вперед. Природно, що хочеться порадувати рідних та близьких приємними сюрпризами. А для цього знадобиться час, адже часто доводиться в останній момент бігати в пошуках кращого подарунка, а деякі збиваються з ніг не лише останні тижні перед святом, а приділяють питанню мало не місяць. Які купити подарунки на Новий рік коханим людям, щоб висловити любов та повагу, підкреслити статус та викликати захоплення?

Традиційні ювелірні подарунки на Новий рік

Святкувати Новий рік заведено у колі близьких людей. Це привід виявити повагу, турботу та уважність, а також зробити приємні ювелірні подарунки. Прикраси стануть відповіддю, що подарувати дружині на Новий рік, коханій, хлопцеві, рідним та друзям. Причому варіантів безліч - ланцюжки із символом наступаючого року, кулони, сувеніри, вироби в гамі кольорів наступного року, а також практичні подарунки, такі як столове срібло або релігійні сувеніри.

Чому ж варто обирати ювелірні прикраси на ролі святкового подарунку:

  • їхній яскравий блиск безумовно подарує святковий настрій

  • вироби виражають тепле ставлення до близької людини

  • це спосіб розповісти про теплі почуття, можливо, відкрити ставлення до людини

  • підкреслюють статусність

  • довго служать і нагадують про приємні миті

Продовжуючи традицію, яка існує ще з 5 століття, ми намагаємось вибрати найкращі новорічні подарунки для коханих. Але грати роль Діда Мороза не так просто і підійти до вибору прикраси на Новий рік слід усвідомлено:

  1. Заздалегідь поцікавитись уподобаннями людини.

  2. Враховувати вік

  3. Звернути увагу на стиль та спосіб життя

  4. Не забувати про статус.

Відповіді допоможуть визначитися і з видом металу та з типом прикраси, а також його зовнішнім виглядом. Важливим фактором будуть і особисті переваги, адже подарунок, вручений за велінням серця та з яскравими емоціями, обов'язково принесе радість обом сторонам.

Що подарувати дружині, мамі, подрузі, сестрі у новорічну ніч

Подарунки на Новий рік жінкам можна вибрати із величезного переліку виробів і вибір воістину не має меж. Це кільця, сережки, кулони, брошки, підвіски, ланцюжки та багато іншого. Також Новий рік стане чудовим приводом змінити сімейний стан і зробити рішучий крок – пропозицію коханій. Для цього вибирають кільця з діамантами та смарагдами, які є символом вічного кохання.

Подарунок на Новий рік дівчині має відповідати її смакам та бути бажаним. Якщо Ви знаєте заповітне бажання, то свято стане приводом для того, щоб втілити його в життя. Якщо ідеї не спадають на думку, то прикраса із символікою наступного року стане справжньою знахідкою. Крім того, ювелірні майстри буквально засипають нас величезним асортиментом виробів у зимовому стилі – сніжинки, зірки, янголочки та ялинки допоможуть вийти із ситуації.

Святкова атмосфера заряджена безліччю вогнів, сяйва та яскравих фарб. Подарунок на Новий рік дружині має відповідати настрою, а допоможуть у цьому вироби з інкрустацією діамантами, сапфірами, рубінами, перлами топазами та іншими дорогоцінними каменями. Визначитися з вибором допоможуть або переваги дівчини, символіка за знаком зодіаку або відповідність наступного року.

Залежно від новорічного бюджету жінкам дарують срібні чи золоті вироби. Вибираючи кулон, найкраще відразу оформити комплект, підібравши ідеальний ланцюжок під виріб. Середня довжина становить 40-45 см, але вибір залежить від переваг та особливостей фігури.

Вибираючи подарунок для жінки у віці на допомогу прийдуть брошки та шпильки з декором. Вони підходять для будь-якого віку та соціального стану та стануть елегантним доповненням образу.

Ювелірний подарунок для мами на Новий рік – це окрема категорія виробів, які можуть створити ту невидиму нитку, яка пов'язує рідні душі протягом усього життя. Браслети, ланцюжки, брошки і зокрема – столове срібло, будуть ідеальною демонстрацією поваги та цінності матері у житті.

Подарунки на Новий рік

Що подарувати хлопцеві на Новий рік

Напевно, чоловіки не відмовляться від ювелірного подарунка на новорічні свята, особливо якщо ця прикраса підкреслює їх мужність, статус і харизму. Молоді чоловіки віддають перевагу лаконічним виробам, таким як годинники, запонки, ланцюжок з хрестиком або іншим підвісом. Зрілі чоловіки віддають перевагу масивним виробам, а також із вставками великих каменів - онікс, агат, рубін або гранат.

До списку класичних подарунків для чоловіків традиційно входять запонки та затискачі для краватки. Якщо чоловік за обов'язком служби часто носить діловий костюм, таке доповнення до образу буде безпрограшним і стане відповіддю, що подарувати татові на Новий рік, начальнику або  колезі.

Подарувати на Новий рік чоловікові столове срібло – оригінальний та незвичайний вибір. До того ж небанальний підхід обов'язково приверне увагу до такого презенту - ложки зі знаком зодіаку, столовий набір на одну персону або набір срібних чарок стануть цікавим та корисним придбанням.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік

Подарунки дітям під ялинку

Ювелірний подарунок дітям на Новий рік - це окрема категорія виробів, на виготовлення якої ювеліри витрачають чимало сил. У тренді вже довгий час залишаються прикраси для дівчаток у тематиці мультиплікаційних героїв, іграшок, квітів та зірок. Зокрема прикраси з емаллю та кольоровими мінералами на піку популярності, адже будь-яка дівчинка любить яскраві та барвисті моделі. Якщо дитина має хобі, то підвіски на ланцюжок чи браслет із символом цікавої справи стане нагадуванням, що не слід зупинятися на досягнутому.

Хлопчики не менш за інших із задоволенням отримають ювелірні вироби – ланцюжки з релігійними підвісками, браслети, столові прилади, брелоки та сувеніри будуть чудовим вибором для сина, дітей рідних та близьких людей. До того ж є варіант перетворити вибір прикраси у веселу гру, щоб дитина онлайн могла вибрати модель з каталогу Золотої Королеви і отримати саме те, що вона обрала

Подарунки дітям під ялинку