Подарунки до Миколая

Ювелірні подарунки на День Святого Миколая 2023. Створюємо разом щирі емоції щастя!

Прихід зими супроводжується численними святами, які дарують атмосферу щастя, наповнюють життя щирими емоціями та роблять кожного з нас трішки добрішими. Це дні, коли ми хочемо радувати своїх рідних, приносити в життя доброту, допомагати близьким. День Святого Миколая відкриває святковий сезон 2023 року. Якими ж подарунками варто побалувати коханих людей цього дня?

Витоки свята

Не кожен знає історію свята, чому ми вшановуємо пам'ять Святого Миколая Чудотворця. Народився він у Малій Азії у 280 році. Його батьки були багаті та благочестиві, а дядько був єпископом патарським. Микола з дитинства був оточений любов'ю, турботою та достатком. Однак юнака з дитинства пригнічувала убогість городян та сиріт. Змалку він намагався допомогти їм, але щоб не ображати оточуючих милостинею, Микола приносив їжу, одяг, ласощі для дітей ночами і підкладав їх на порозі. Але все таємне стає явним і городяни згодом дізналися, хто їхній добродій і йшли до нього зі своїми бідами по допомогу.

Незважаючи на юний вік Миколай став батьком для багатьох сиріт, допомагав бідним та нужденним. Після смерті батьків він продав усе майно та роздав статки бідним. Сам же вирушив паломником до Палестини. Згодом він став священиком, а потім єпископом Мири.

Все життя Миколай присвятив служінню людям – зцілював калік, рятував чимало людей, засуджених до страти. Протягом життя він зробив безліч добрих справ, служив людям та добру. За свою щирість у вірі, а також прославлення Божого імені отець Миколай був проголошений церквою Святим.

З того часу Святий Миколай раз на рік 6 грудня спускається на землю, щоб принести радість. Подарунки на День Святого Миколая можуть отримати лише слухняні діти за хороше навчання, послух та повагу до старших. Усі вчинки дітей записані в нього у книзі, яку допомагають заповнювати ангели. Дорослі теж люблять подарунки та із задоволенням обдаровують приємними сюрпризами коханих та друзів.

Данина традиції: що прийнято дарувати дітям

Згідно з традицією, діти отримують медові пряники - так звані миколайчики. Але це радше солодке доповнення до основного подарунка, оскільки дітки чекають на сюрприз, який приготував їм святий. На початку грудня дітки пишуть листи до Миколая, в яких вказують, що їм хотілося б отримати в подарунок. Ці записки стануть знахідкою для батьків та допоможуть визначитися з вибором.

Прекрасним варіантом стануть подарунки з символікою Святого Миколая - це підвіски із зображенням ликів святих, хрестики, ангелочки на ланцюжку або браслеті. Такі ювелірні прикраси порадують діток і оберігатимуть їх протягом усього року, допомагатимуть у житті та радуватимуть яскравим блиском. Дівчата оцінять сережки із тематичними зображеннями ангела, серця або символа нескінченності.

 

Подарунок на Миколи дівчині: 5 ТОП-варіантів

Дівчата, так само як і діти, з нетерпінням чекають на подарунки на свято від своїх коханих. Це день, коли хочеться повернутися в дитинство та чекати приємних сюрпризів. Подарунок на День Святого Миколая коханій:

  • Солодощі
  • Парфум
  • Теплий домашній одяг або предмети для створення затишку - пледи, ароматичні свічки, м'які іграшки, подушки, милі аксесуари для дому.
  • Корисні гаджети
  • Ювелірні прикраси

По праву ювелірні прикраси вважаються одним із найкращих варіантів. Вироби із золота та срібла можна підібрати в тематичному стилі – наприклад купити кулон Святого Миколая, ладанки з дорогоцінного металу, браслети з підвісками у формі ангела чи серця. Але також дівчата будуть раді отримати будь-яку прикрасу - сережки, ланцюжки, кулони, браслети та шпильки в будь-якому виконанні. При виборі варто керуватися в першу чергу інтересами дівчини, дізнатися, якому типу металу вона надає перевагу, в якому стилі одягається, чи подобаються їй вставки з дорогоцінного каміння, або ж вона цінує чистий метал, любить яскраві дизайнерські речі або віддає свій голос класиці.

Подарунок дівчині на Миколая

 

Який купити подарунок чоловікові на Миколая

Якщо Ви хочете порадувати чоловіка у свято та залишити приємні спогади про цей день, то вибір досить широкий і багато речей принесуть яскраві емоції – головне вибирати подарунок з гарним настроєм та враховувати смаки свого обранця. Найкращим подарунком на День Святого Миколая коханому стануть:

  • Парфуми
  • Сучасні гаджети
  • Годинник
  • Ювелірні прикраси
  • Ремінь, шарф або рукавички

Подарунок хлопцеві на День Святого Миколая – це демонстрація прихильності та увага, яку замінити складно. Ювелірні вироби, як презент серед чоловіків, високо цінуються і перевага залишається за такими аксесуарами: ланцюжки, браслети, затискачі для краватки або шпильки. Не обов'язково вибирати виріб із золота чи срібла у тематичному оформленні свята, адже головне – турбота.

Мами часто ламають голову, що подарувати синові підлітку на Святого Миколая. Ще вчора дитина, а сьогодні практично дорослий, хлопець все одно із задоволенням отримає свій подарунок від батьків. Для нього будуть актуальні також гаджети та ювелірні вироби. Однак важливо не забувати, що смаки підлітка можуть відрізнятися від вибору дорослого, тому обов'язково потрібно поцікавитися, чим зараз цікавиться і захоплюється син, щоб презент був гідно оцінений.

 

Подарунок чоловіку на День Святого Миколая

Де придбати ювелірні подарунки на День Святого Миколая за низькою ціною в Україні

Вибрати якісні прикраси до Святого Миколая найкраще у перевіреному магазині. Якщо ви найчастіший гість в ювелірному магазині, то сміливо можна йти в улюблений салон. Якщо такі покупки мають рандомний характер, то важливо не придбати підробку. Тому порадьтеся з друзями, почитайте відгуки, просто прогуляйтеся різними магазинами та відчуйте атмосферу. А відповіді прийдуть самі собою. У ювелірних салонах "Золота Королева" ви обов'язково знайдете те, що шукаєте. Широкий асортимент прикрас для дорослих та дітей, вироби із золота та срібла, великий вибір аксесуарів з коштовним камінням. Вибір налічує різні моделі, виготовлені з червоного, білого та лимонного золота перевіреної якості. Відвідувачів радує часте поповнення асортименту, велика кількість моделей у сучасному виконанні, у брендовому стилі, дитячі ювелірні вироби, а також класичні прикраси, які ніколи не виходять із моди. У "Золотій Королеві" Ви обов'язково знайдете те, що шукаєте.