Які камені притягують кохання

Які камені притягують кохання

Краса і сяйво дорогоцінного каміння здавна манять людину і привертають увагу. Але крім краси мінерали мають неймовірно сильну енергетику, яка завдає чималий вплив на життя і здоров'я свого власника. Самоцвіти часто підбирають за знаком зодіаку, іменем людини, але мало хто знає, що кожен окремий кристал має характерну властивість, що впливає на долю і майбутнє господаря. Кожен камінь має своє поле впливу, але сьогодні ми звернемо увагу на сильні амулети на кохання, здатні залучити справжню любов і вірність у життя людини. Прекрасне почуття любові бажає відчути на себе кожна людина без винятку, так що ж робити, щоб в амурних справах стався зліт і як знайти свій камінь, що допоможе у цьому непростому питанні.

Ніжні почуття з рожевим кварцем

Рожевий кварц очолює список каменів для кохання. Цей ніжний мінерал стане помічником у разі необхідності розпізнати справжні почуття від підроблених і підкаже вірний шлях у розвитку відносин. Також він сприяє звільненню від нудьги після невдалого роману, допомагає забути минулі стосунки та гасить смуток від спогадів. А для людей, хто легко приходить у збудливість і здатний буквально впадати в ейфорію кварц рожевого кольору, допоможе стати більш розважливими.

Вважається, що цей мінерал стане амулетом для якнайшвидшого заміжжя. Дівчатам рекомендують носити його на грудях у вигляді кулона або підвіски, тобто якомога ближче до серця, тоді його наповнять ніжні почуття і шлюб відбудеться незабаром. Рекомендації як почистити рожевий кварц і надати йому блиск і сяйво шукайте в догляді за виробами з натуральним камінням. Чим краще виглядає Ваш талісман кохання, тим ефективніша його дія.

Рубін: полум'я страсті

Недаремно рубін має репутацію каменю кохання і навіть вважається афродизіаком. Він сприяє возз'єднанню закоханих сердець, а також допомагає зберегти пристрасть у парі. Цей криваво-червоний камінь є покровителем закоханих людей і може навіть попереджати свого власника про неприємності - якщо камінь любові став тьмянішого відтінку або змінив колір, то ймовірні виникнення неприємностей як у взаєминах із коханою людиною, так і конфліктної ситуації з близькими чи колегами.

В Індії рубін зветься "король дорогоцінного каміння" і розділити сусідство він може тільки з нейтральним фіанітом або з діамантом, що не поступається йому за красою і могутністю. Ще в Середньовіччі вчені вірили, що рубін має владу над іншими мінералами. Багато культур асоціюють насичений кристал із пристрастю та любов'ю, він допомагає впоратися з невпевненістю в собі та створить міцний ґрунт для стосунків. Чим більш насичений колір мінералу, тим ефективніший вплив на людину та її енергетичне поле. Отримати в подарунок дорогоцінну прикрасу зі вставкою рубіну - практично те саме, що отримати освідчення в коханні.

Гранат: внутрішній вогонь

Ще один мінерал червоного кольору, який асоціюється із сексуальністю, пристрастю та владою над серцями. Це камінь закоханих, який стимулює взаємність у почуттях і робить потяг у парі сильнішим. Стародавні римлянки одягали вироби з цим мінералом, перебуваючи у цікавому становищі, оскільки це вважалося запорукою легкої вагітності та пологів. Також за часів Середньовіччя камінь вважався сильним любовним талісманом та оберегом закоханих.

Якщо дівчина цікавиться який камінь допомагає вийти заміж, то це саме гранат. Його слід одягати на безіменний палець, тоді заміжжя не забариться. Шалена сила граната пробуджує пристрасть і посилює сексуальний потяг. Також він сприяє просуванню кар'єрними сходами. Якщо у супутники життя Ви вибираєте кар'єру, то надягайте кільце з гранатом на середній палець будь-якої руки і сміливо рухайтеся вгору. Якщо Ви цілеспрямована натура, такий помічник стане кращим супутником.

який камінь допомагає вийти заміж

Збереже вірність смарагд

Смарагд - це камінь, який притягує любов, допомагає відродити почуття, але також уберігає від розпусних думок. Це супутник для молодих дівчат, які мріють зберегти цнотливість до шлюбу. Для подружніх пар вироби із зеленим каменем стануть можливістю повернути колишню пристрасть у стосунки, а також відродити яскраві стосунки, вбереже від зрад. Смарагд допоможе пронести почуття через багато років сімейного побуту.

Існує легенда про одного з угорських правителів, який мав золотий перстень зі смарагдом. Після розлуки він обійняв свою дружину і камінь в оправі розколовся надвоє.

Сам колір мінералу - свіжий зелений, буквально нагадує про весну та свіжість. У Стародавньому Єгипті йому надали назву "камінь Ісіди" і вірили, що він дарує людині вірність і любов в парі.

камінь любові

Бірюза: символ вічної любові

Це один із каменів на любов, здатних привнести в життя щирі почуття та справжню вірність. У країнах, що сповідують іслам, прийнято дарувати обручку з бірюзою нареченій у день заручин або шлюбу. Також підвіски та кулони покликані захистити молоду сім'ю від напастей та негараздів.

У Японії при народженні дівчинки в ролі оберега в ліжечко до неї клали амулет із бірюзи, який мав у майбутньому забезпечити їй щасливий шлюб та справжнє кохання. А дівчата навіть намагалися з його допомогою приворожити хлопця – для цього маленький шматочок мінералу зашивали до нього в одяг.

Цей камінь ніжного синьо-зеленого кольору сприяє збереженню почуттів між подружжям та допомагає позбутися побутової метушні та негараздів. Медитація над каменем сприяє усуненню від проблем та допомагає зосередитися на збереженні почуттів та взаєморозуміння у парі.

Авантюрин: гармонія для серця

Нехай назва мінералу не вводить Вас в оману, адже нічого авантюрного в ньому немає – навпаки, цей камінь покликаний привнести гармонію та зерно раціональності у стосунки. З його допомогою досягають єдності між розумом і почуттями, позбавлення від внутрішньоособистісних комплексів, а також стабілізації внутрішнього “Я”. Такий міцний фундамент стане чудовою основою для побудови майбутнього з другою половинкою.

Аметист: зміцнення стосунків

Це настільки потужний камінь кохання, що вважається навіть здатним розлучити людину з міцних стосунків. Невідомо, до чого приведе такий союз, але камінь має потужну любовну енергетику. А ось парам, які вже перебувають у стосунках, цей мінерал приносить вірність та зміцнення зв'язків. Якщо партнер починає віддалятися, варто підкласти йому під подушку виріб з аметистом, і це зміцнить відносини і виведе взаємини з глухого кута.

Для посилення сили кристала найкраще його носити в оправі із срібла, оскільки саме цей метал стає каталізатором дії аметиста і допомагає розкрити потенціал.

амулети на кохання

Алмаз: непорушні зв'язки

Алмаз - один з наймогутніших каменів. Він не просто приваблює любов, але також сприяє чистоті помислів та вірності. Як найтвердіший серед каменів, він також свідчить про силу та твердість духу того, хто його носить. Він стане стимулом для зустрічі тієї самої єдиної людини, яка подарує щире кохання, що триватиме роки. Для залучення кохання рекомендується носити каблучку з діамантом на лівій руці. Тоді романтичні мрії здійсняться з вищою ймовірністю.

Магічна сила каміння здатна розпалити полум'я кохання, відродити колишні почуття, стати каталізатором виникнення нових зв'язків. Але який би камінь Ви не надягли, потрібно всією душею бути готовим для нових відкриттів та нового етапу в житті.