Топ найдорожчих весіль знаменитостей

Топ найдорожчих весіль знаменитостей: найкращі урочистості


Весільне торжество у житті пари завжди відіграє важливу роль. У цей святковий день молода пара вкладає свої сили, енергію, щастя і, звичайно, гроші. Багато хто мріє про розкішне життя, найдорожчі весілля, а от багаті та знамениті можуть собі дозволити таку урочистість, яка запам'ятається на роки і ще довго обговорюватиметься у світській хроніці.

Найкрасивіші весілля знаменитостей

Кожен з нас воліє до прекрасного тому помилуватися неймовірно красивими весіллями знаменитостей – це задоволення. Фінансові магнати, актори кіно, члени королівських сімей, знамениті спортсмени, художники та вчені не втомлюються дивувати вишуканим підходом до організації свята, вражають уяву масштабами заходу, вибором місця одруження, прикрасами на весілля, а також нечуваними сумами, витраченими на цей день.


1990-1999 роки

Однією з яскравих подій 90-х запам'яталося весілля Вікторії та Девіда Бекхема. Одна з найкрасивіших пар сучасності одружилася в ірландському палаці Luttrellstown. Вінчальне вбрання від Віри Вонг обійшлося в 100 000 доларів, а прикраси для нареченої на весілля не обмежилися каблучкою на заручини за 1,7 млн доларів, а за більш ніж 20 років шлюбу доповнилися сумою близько 6,5 млн.

Чим запам'яталася нам Елізабет Тейлор, то це не лише безперечними акторськими талантом і харизмою, а й любов'ю до весільних церемоній. Вона виходила заміж цілих сім разів! Найдорожче весілля її було з простим будівельником, за якого зірка Голлівуду вийшла заміж у Каліфорнії. Урочистість коштувала 4 000 000 доларів.


2000-2009 роки


Початок тисячоліття ознаменувався шлюбом Бреда Пітта та Дженніфер Еністон. Нехай він тривав лише п'ять років, але свято запам'яталося багатьом. Розкішна садиба в Малібу, білі намети, вид на Тихий океан, кілька акрів землі, дизайнерські вбрання та прикраси, 50 тисяч квітів та феєрверк. Урочистість коштувала мільйон доларів і поповнила список найкрасивіших весіль знаменитостей.

Крістіна Агілера та її наречений Джордан Бретмен також не економили на святі. Одруження відбулося в долині Напа і обійшлося молодятам у 2 млн доларів. Наречена була в наряді від Крістіана Лакруа, а обручки зірок створив англійський ювелір Стівен Вебстер і поповнили список найдорожчих ювелірних прикрас. Пара відмовилася від весільних подарунків і всі гості зробили пожертву у фонд допомоги постраждалим від урагану Катріна.

Союз Кеті Холмс і Тома Круза був недовгим, але дуже дорогим. Весільна церемонія вартістю 3,5 млн доларів відбулася у замку Одескальки під Римом. 250 знаменитих та успішних гостей відвідали урочистість та висловили повагу молодятам.

Весілля Мадонни та Гая Річчі заслуговує на увагу, оскільки відповідало канонам шотландського весілля. Наряд нареченої в готичному стилі коштував 34 тис доларів. А голову Мадонни прикрасила діадема із діамантів, прокат якої коштував 99 тисяч.

Одруження Ламара Одома та Хлої Кардаш'ян сміливо можна назвати шлюбом на мільйон. Урочистість відбулася лише через місяць після знайомства і стала темою реаліті-шоу.

Весільна церемонія Олександри Кокотович та Андрія Мельниченка оцінюється у 14 000 000 доларів. Така нечувана сума була витрачена на створення образу "під яхту". Усі запрошені були вбрані медузами. А запрошені гості з-поміж знаменитих акторів, зірок музики та спорту налічували 250 осіб.

2010-2023 роки

Таємна весільна церемонія улюбленої пари Голлівуду Блейк Лайвлі та Райана Рейнольдса коштувала 2 500 000 доларів. Урочистість мала місце в маєтку в Південній Кароліні, в тому ж, де було знято фільм "Щоденник пам'яті". Дизайнерська сукня була розшита нитками рожевого золота, а запрошеними гостями були лише рідні та близькі. Весільні обручки знаменитостей варті уваги - кільце Блейк розроблене ювеліром Лоррен Шварц у співпраці з самим Райаном і складається з трьох рядів маленьких діамантів та 10-каратним каменем овальної форми в центрі. Оцінюють його від двох до трьох мільйонів доларів.

Про весілля Джастіна Тімберлейка та Джесіки Білл не чув лише лінивий. Бюджет весілля у 6 500 000 доларів був витрачений на тижневу урочистість в Італії, рожеву весільну сукню, смокінг бренду Том Форд та невелику кількість запрошених.

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест буквально перевершили самих себе, витративши на весілля 12 млн доларів. Грандіозне торжество розтяглося на 552 милі, від Парижа до Флоренції. Вечері, перельоти, жива музика, найдорожчі ювелірні вироби,  декорації з троянд, запрошені зірки та інші принади були буквально неперевершеними.

По праву найдорожчим весіллям стала монарша церемонія Кейт Міддлтон та Принца Вільяма. Чутки оцінюють урочистість у 34 млн доларів. Масштаби цього заходу складно оцінити, оскільки буквально все – від торта, дизайнерського вбрання та коштовностей знаменитостей, коштувало нечуваних грошей.

найдорожчі весілля

За одруженням голлівудського серцеїда Джорджа Клуні та його нареченої Амалії Аламуддін спостерігав увесь світ. Свято мало місце у Венеції і супроводжувалося смокінгом від Армані, весільною сукнею, розшитими перлами та алмазами і коштувало парі 4 600 000 доларів.

Майкл Джордан та Іветт Прієто витратили на своє весілля близько 10 000 000 доларів. Гості мали можливість насолодитися церемонією в Палм Біч, гольф-клубом та вражаючим феєрверком. А ось усі подарунки, принесені на весілля гостями, пара приймала лише у вигляді грошей та пожертвувала на благодійність.

Ще одне весілля в королівській родині Принца Гаррі і Меган Маркл коштувало короні набагато дорожче, ніж перше. Оцінюється церемонія 46 000 000 доларів. Причому найбільші витрати були на сферу безпеки.

Весілля Брукліна Бекхема та актриси Ніколи Пельтц стало подією року і тривало три дні. Вартість церемонії оцінюють у рекордні 3,5 млн доларів. Сукня від Валентино, пошита на замовлення, була прикрашена талісманом від пристріту, вшитим у декор.

Ще одне монарше весілля принца Йорданії Хусейна та Раджви Аль-Саїф відбулося у присутності 140 гостей. Серед запрошених були представники королівських сімей, рідні та близькі друзі. Офіційна церемонія налічувала 1700 гостей. Наречену прикрасила каблучку з діамантом огранки “груша”. А вбрання та прикраси запрошених знаменитостей вражали уяву.

Сліпучі весілля можуть дивувати та привертати увагу, але це не показник щасливого сімейного життя. Важливо зберегти любов і повагу в парі. А гармонійні стосунки коштують дорожче за розкішну церемонію.