Що подарувати на Новий Рік

Що подарувати на Новий Рік 2024: топ ідей

Новий рік - яскраве і радісне свято. З нього ми починаємо нову історію і часто можемо повністю перевернути своє життя. 2024 за східним календарем - рік зеленого дракона. Це одна з найяскравіших і наймогутніших тварин. Але боятися його не варто, адже з його приходом наступає сприятливий час для тих, хто правильно його зустріне і прихильно ставиться. Чого ж нам чекати від дракона та якими подарунками порадувати близьких?

Сяйво і вишуканість: ювелірні прикраси - ідеальний подарунок

Новий рік слід зустрічати у всеозброєнні. Що любить зелений дерев'яний дракон? Його стихія – дерево. Його кольори - зелений, червоний та золотий. Для вибору подарунка є великий простір. Ювелірні подарунки до Нового Року будуть актуальними як ніколи. Яскраві барвисті прикраси із золота, срібла, зокрема із вставками дорогоцінного каміння стануть трендом у новому сезоні. Отримати в подарунок символ року – справжній сюрприз, це гарний талісман, який стане оберегом на весь рік. Які подарунки на Новий Рік близьким, рідним та друзям актуальні напередодні зустрічі з дерев'яним драконом? На піку популярності будуть коштовності із зображенням дерева – підвіски, кулони, сережки, браслети, кільця та червоні нитки. Вони символізують зв'язок із сім'єю, а також зростання та розвиток. Зокрема, чим густіше крона дерева на символі, там сильніші його охоронні властивості. Можна вірити чи ні в символіку наступного року, але підібрати подарунок, маючи напрямок, набагато простіше.

Яскравий життєрадісний дракон буде радий кольоровим дорогоцінним камінням, які є в прикрасах. Символом 2024 вважається малахіт. Це один із найкрасивіших мінералів неймовірно красивого зеленого кольору з незвичайною текстурою. Для нього характерний візерунок у вигляді кілець різної ширини та товщини. Відтінок та колір залежить від місця видобутку мінералу.

Підібрати новорічні подарунки коханій людині на Новий Рік серед ювелірних виробів можна зі вставками малахіту - кільця, підвіски, сережки, браслети або кольє. Такі вироби заслуговують на увагу і стануть відмінним вибором. Крім малахіту актуальними будуть мінерали у трендових відтінках - червоного, зеленого та золотого:

Дорогоцінності із зеленим камінням прикрашають смарагдами, олександритами, зеленими сапфірами, демантоїдами (зеленим гранатом), хризолітом, нефритом, жадеїтом, зеленим аметистом та кварцем.

  • Прикраси з червоними вставками налічують багато різновидів, найбільш цінними і красивими вважаються вироби з рубіном, гранатом, червоним турмаліном (рубелітом), гіацинтом (червоним цирконом) і коралом. Достойне місце займають також коштовності із золота та срібла із вставками фіаніту - якісні камені становлять гідну конкуренцію натуральним каменям і мають нижчу ціну.
  • Камінь пірит неймовірно схожий золото і навіть часто його можна сплутати з металом, настільки сильна схожість.

Ювелірні подарунки для близьких

Напередодні Нового Року вибрати подарунки для рідних та близьких – першочергове завдання, яке змусить поламати голову та подумати, як порадувати коханих людей? Купити ювелірні вироби актуально для кожного члена сім'ї, подарувати друзям та знайомим. Підібрати модель можна у різному виконанні, у широкому ціновому діапазоні та на різну тему.

Яку ювелірну прикрасу подарувати на Новий Рік коханим жінкам?

Вибираючи прикрасу на свято, найкраще дізнатися заздалегідь, які саме виріб хоче отримати в подарунок дівчина, якому металу надає перевагу, яке каміння любить? І згідно з отриманими відомостями вже вибирати виріб. Якщо ж доводиться вибирати новорічні подарунки коханій на власний розсуд, то можна керуватися символікою року і купити модель в такому стилі.

Свято може стати чудовим днем для пропозиції - вибрати кільце дівчині на Новий Рік та під бій курантів запропонувати руку та серце. Така дата займе почесне місце у щоденнику сімейних цінностей і ніколи не забудеться. Святкова атмосфера, веселощі та новорічна мішура стануть чудовим тлом для позитивної відповіді. Ювелірні вироби стануть чудовою відповіддю, що подарувати дружині на Новий Рік. Можна підібрати прикрасу в комплект до виробів, що вже є, і зібрати гарнітур. Також актуальним вибором стануть моделі із зображенням символіки року та в оформленні колірної палітри 2024 року. Трендовими будуть моделі із золота зі вставками та без. Гарний подарунок для коханої на Новий Рік:

  • кільця
  • сережки
  • підвіси
  • кольє

Виконані з дорогоцінного металу, такі прикраси залишаться в пам'яті року і принесуть радість коханим жінкам.

Подарунки на Новий рік мамам від дітей мають особливу цінність. Презентувати мамі підвіску із символом року, браслет із зображенням дракона чи дерева – такі аксесуари стануть незмінним талісманом та трепетно зберігатимуться у пам'яті.

подарунок для жінок на новий рік

Що подарувати на Новий Рік чоловікам?

Прикраса на Новий Рік чоловікові підкреслить ставлення, і, безперечно, не залишить його байдужим. При виборі ювелірного подарунка слід звернути увагу на спосіб життя чоловіка, стиль одягу та переваги. З давніх часів саме прикраси відігравали статусну роль для чоловіка. З їхньою допомогою сильні представники світу підкреслювали свій добробут та високий рівень життя. Тому обираючи подарунок татові на Новий Рік чи коханому чоловікові, варто звернути увагу на топ найкращих пропозицій:

  • ланцюг
  • браслет
  • затиск для краватки
  • запонки
  • кільце
  • підвіска
  • значок

Аксесуари можуть бути виконані із золота або срібла, але рік дракона також дає можливість розширити межі та вибрати вироби зі вставками дорогоцінних мінералів.

подарунок для чоловіків на новий рік

Ювелірні подарунки на Новий Рік дітям

Рік дерев'яного зеленого дракона буде сприятливим для розвитку, він допомагає сміливим та винахідливим. Підібрати подарунки на Новий рік дітям з ювелірних виробів актуально із символікою року, а також із класичними варіантами – сніжинки, символ нескінченності, серця, ангелочки. Ювелірні подарунки для дітей:

  • сережки з дорогоцінного металу
  • ланцюжки
  • червоні нитки
  • шпильки
  • підвіски

Хорошим вибором стане столове срібло – ложка, чашка або комплект для дитини зі срібла стане чудовим вкладенням у майбутнє. Вироби, виконані в тематиці свята, зі вставками дорогоцінного каміння, ювелірної емалі або декоративною обробкою обов'язково припадуть до смаку маленьким поціновувачам

Переваги подарунків у Золотій Королеві

Магазин Золота Королева пропонує широкий вибір прикрас для жінок, чоловіків та дітей на Новий Рік. У кожному з 17 магазинів, розташованих у великих містах України, представлений великий вибір виробів із золота та срібла на будь-який смак. Постійне оновлення асортименту, гнучка система знижок на Новий Рік та висока якість моделей стануть запорукою вірного вибору. Є можливість замовити прикрасу через Інтернет-магазин та отримати її поштою.