Срібні прикраси. Правила вдалої покупки

Правила вдалої покупки срібних прикрас


Срібло почали використовувати для ювелірних прикрас дуже давно. Цей красивий метал подобається людству не тільки завдяки красі та блискучій поверхні. Люди здавна звернули увагу на корисні якості цього дорогоцінного металу та почали застосовувати його властивості. Купити срібні прикраси варто не тільки заради оригінального дизайну та створення сучасного образу, але також заради блага здоров'я та самопочуття.


Сучасні срібні прикраси


Мода не стоїть на місці і щосезону стилісти та дизайнери радують шанувальників прикрас новими трендовими ідеями та моделями прикрас, здатними втілити в життя найяскравіші образи. Сучасні срібні прикраси покликані наголосити на індивідуальності та подарувати можливість створити елегантний образ на різні випадки.


Різноманітність срібних прикрас радує оригінальністю та багатим асортиментом. Виробники зі всього світу змагаються у створенні унікальних коштовностей із сучасними методами обробки. Технологічний процес обробки виробів настільки широкий, що дизайн не тільки тішить погляд, але й забезпечує моделям довговічність та практичність. Серед сучасних видів поверхонь ювелірні заводи виробники срібних прикрас використовують:
родування. Покриття прикраси шаром дорогоцінного металу (родію) для запобігання окисленню поверхні.

  • чорніння. Візуальне створення ефекту старовинної прикраси за допомогою нанесення складу із сірки, срібла та свинцю. Така обробка надійна та довговічна.
  • філігрань. Створення ефекту ажурної вуалі з дорогоцінних ниток.
  • оксидування. Надання частинам виробів насиченого чорного кольору шляхом хімічної обробки.
  • сатинування. Створення матової поверхні з різним рівнем глибини та грубості борозенок.
  • позолота. Покриття виробу тонким шаром золота високої проби.
  • напаювання золота. Напайка пластин золота 375 проби на срібло прикраси для створення комбінованих моделей.

Оригінальні срібні прикраси: їх види та різномаїття


Перелік прикрас із дорогоцінного металу не перестає дивувати та радувати. Здається, що сучасні дизайнери буквально змагаються, хто створить ексклюзивний дизайн, здатний подихом свіжого повітря увірватись у світ ювелірної моди. І часто це вдається у кращому вигляді. Перелік оригінальних срібних прикрас включає:

  • кільця - жіночі, чоловічі печатки, для дітей, з вставками дорогоцінного каміння, фалангові, з перлами.
  • ланцюги - ланцюжки, кольє, намисто, чокер.
  • сережки - на англійському замку, пусети, кафи, клаймбери, джекети, протяжки, конго, сережки-вісюльки, із вставками дорогоцінного каміння, пірсинг.
  • підвіски - декоративні, хрестики, підвіски-ладанки, зі вставками дорогоцінного каміння, шарми.
  • браслети - ланцюгові, жорсткі, декоративні, на ногу, із вставками дорогоцінного каміння.
  • ікони - настільні, настінні, в машину.
  • іонізатори
  • закладки для книг

срібні прикраси

Виробники виробів із срібла

Вибрати та купити срібні жіночі прикраси в Україні можна як виробництва національних виробників, так і світових. Ювелірні майстри з усього світу створюють моделі, доступні для покупки у кожному куточку планети. Серед затребуваних та найвідоміших світових ювелірних компаній протягом багатьох років є:

  1. Cartier (Франція)
  2. Harry Winston (США)
  3. Van Cleef&Arpels (Франція)
  4. Tiffany&Co (США)
  5. Chopard (Швейцарія)
  6. Bvlgari (Італія)
  7. Graff (Англія)
  8. Damiani (Італія)

Українські виробники створюють моделі, які не поступаються за якістю світовим брендам, а також пропонують вироби у патріотичному стилі. Велика кількість виробників срібних прикрас розташовуються в областях Харкова, Білої Церкви, Львова та Києва. Срібні прикраси від виробників України обов’язково супроводжуються биркою та мають клеймо з указанням проби сплаву.


Як купувати срібні прикраси


Перед тим, як купувати срібні прикраси, слід обрати ювелірний магазин, якому Ви довіряєте. Якщо такого немає і купівля прикрас носить рандомний характер, варто поцікавитися рекомендаціями друзів і знайомих, почитати відгуки в Інтернеті, пройтися по ювелірних салонах і ознайомитися з асортиментом і ціновою політикою. Сьогодні є широкі можливості обрати вироби шляхом замовлення через інтернет-магазин срібних прикрас. Вибирати прикраси потрібно обов'язково з биркою заводу, тавром із зазначенням проби сплаву та зазначенням виду вставки.

Великі ювелірні магазини, такі як Золота Королева, пропонують відмінний вибір моделей зі срібла, лояльні ціни, гнучку систему знижок та дисконтну програму, дійсну по всій території України. Такі магазини забезпечують також опцію покупки онлайн та доставляють вироби по всіх діючих відділеннях пошти.