Втратити або знайти кільце

Втратити або знайти кільце: що кажуть нам давні прикмети

Кожна прикраса, яку ми носимо, колись була створена людиною, але постійний контакт і близькість до людського тіла надає виробам інтимний характер. Тому народна мудрість і окультні вчення створюють навколо коштовностей справжній культ і приписують сакральні властивості. Зокрема це стосується кілець - вони буквально лідери в номінації прикрас, що найбільш обговорюються, здатні вплинути на долю і майбутнє.

Різні найменування, призначення кілець і частота їх носіння створюють величезну платформу для вивчення. Визначально форма кільця є глибоко символічною - замкнене коло являє собою нескінченність простору, часу та кохання. Це ідеальний талісман для накопичення енергії та символічного опису колообігу життя. Також передумовою появи містичної аури є безумовно часте і щільне зіткнення зі шкірою. До того ж у пальцях проходять важливі енергетичні меридіани, які регулюють життєво важливі процеси. Тому настільки поширені прикмети про заручальне кільце. 

На фоні всіх передумов з кільцями пов'язана величезна кількість забобонів і прикмет. За підсумками, буквально кожна подія, що відбувається з нашим кільцем, має свій певний сенс. Зокрема для людей, які схильні вірити всіляким прикметам та знакам. Чим сильніша віра в прикмети, тим вищі шанси того, що вони збудуться і вплинуть на Вас. Будь-які забобони пасують перед зневірою в них, а також оптимізмом і позитивним настроєм.

Знайти кільце - прикмети

Знайти обручку прикмета досить неоднозначна. З одного боку вважається, що це сприятлива ситуація:

  • якщо перстень знайшла молода незаміжня дівчина, то така подія стане каталізатором якнайшвидшого заміжжя і безхмарне майбутнє.

  • знайти дороге кільце означає, що скоро відбудуться зрушення кар'єрними сходами й успішне просування в робочих відносинах або ділових контактах.

  • знайти обручку прикмети призведе до створення сім'ї та народження дитини в найближчому майбутньому.

  • знайти срібний перстень – однозначно добрий знак, який гарантує захист та приверне у Ваше життя успіх.

  • народні прикмети знайти обручку з написом "Врятуй і збережи" - буквально джек-пот. Це яскравий знак того, що скоро відбудуться приємні події, буде прийнято складне рішення і життя стане кращим.

Однак езотерики рекомендують обережно підходити до таких знахідок. Вони вважають, що в кільці акумулюється людська енергія, тому через нього можна наслати на людину заговір, вроки чи пристріт. Тому знайшовши на вулиці кілечко, не можна бути впевненим на всі сто, що воно не було колись використане у ритуалі. Можливо, кільце саме з цією метою було підкинуто. Або існує варіант, що його втратила людина з важкою долею і виріб сам по собі перейняв негативну ауру.

Також слід обережно підбирати кільце, яке Ви знайшли біля свого порогу або ж у будинку. Якщо з'ясується, що це не кільце ваших знайомих чи близьких людей, то висока ймовірність, що його підкинули з поганими намірами.

Якщо чоловік знайшов обручку і має намір його Вам подарувати, то не надягайте його на руку відразу ж. Якщо дуже хочеться, то слід для цього використовувати серветку. Нас застерігають від торкання прикраси голою шкірою. Найкраще потім такий виріб перетопити чи продати, але не носити та нікому не дарувати.

Але бувають ситуації, коли знайдене кільце надто припало до смаку і розлучитися з ним немає жодних сил, то потрібно провести очисний ритуал, щоб позбавити виріб негативної енергетики. Цього можна досягти:

  • за допомогою "живої води". З криниці, джерела, дощового збору. Потрібно опустити прикрасу в миску із водою та поставити на підвіконня на ніч.

  • сіль. У посудину насипте сіль і закопайте в неї перстень. Залишіть на ніч, а потім сіль та посуд викиньте.

  • вогонь. Щоб позбавити кільце від несприятливої аури, потримайте його над полум'ям свічки. Однак слід обережно користуватися цим способом, оскільки деякі прикраси не переносять такого контакту.

Чоловік втратив обручку - що це означає?

Вважається чоловік, якщо загубив обручку, то ця подія спричинить неприємні наслідки:

  • скандал із дружиною

  • поява конфліктів та непорозуміння з рідними людьми

  • можлива зрада з боку коханої людини

  • поява проблем зі здоров'ям

  • розлучення, як наслідок різних неприємних факторів

Але можна по-іншому подивитися на цю ситуацію і сприйняти загубив каблучку прикмету як початок нового життєвого етапу, оновлення відносин або розвиток радісного періоду. Позитивне ставлення до будь-якої події є запорукою щасливого результату.

Тим більше якщо втратити обручку, то це може стати новим етапом стосунків та можливістю поміняти старі обручки, купити нові та поновити обітниці.

Якщо дружина втратила обручку: повір'я

У більшості культур вважається поганим знаком, дружина якщо загубила кільце. Найчастіше трактують цю подію:

  • втрата здоров'я у жінки

  • фінансові неприємності

  • зрада близької людини

  • розставання і навіть розлучення

Важливо знати, що вірити в повір'я чи ні - це особиста думка кожного, і чи принесе неприємності прикмета залежить лише від настрою та внутрішнього світовідчуття.

Коли випадають камені з кільця - прикмети

При випаданні каменів з кільця трактування настільки неоднозначні, що важко скласти єдину думку, що чекає на власника цього персня. Наприклад, якщо камінь випав з подарованої прикраси, це може позначати як зближення з дарувальником, так і прохолоду в подальших відносинах, до розставання. Інші трактування також мають розбіжності:

  • якщо випадає камінь із заручного кільця або обручки, то це може стати свідченням того, що зі стосунків пішов весь негатив. А з іншого боку може стати провісником сварки чи розставання, матеріальних труднощів чи зради.

  • якщо кільце було куплено самостійно і з нього випадає вставка, то це може стати передвісником сприятливих новин, або діаметрально навпаки - бід на всіх фронтах відразу.

  • кільце у спадок. Якщо в такій прикрасі втрачено камінь, то це говорить або про повну втрату здоров'я, коштів та погіршення відносин з близькими. Так і про сакральний захист предків від усіх бід та неприємностей. Мінералоги трактують кожен камінь як індивідуальний об'єкт з особливою енергетикою та властивостями. Мінерали мають певний вплив на особистість і наголошують на певних рисах характеру. Вважається, що якщо камінь вирішив "піти" від Вас, то швидше за все він Вам просто не підходить.

Якщо кільце впало на підлогу в РАГСі - прикмети

Існує повір'я, що в РАГСі упустити або втратити кільце прикмети несприятливі. Таку сім'ю чекають весь асортимент невдач і труднощів, починаючи від розколу у відносинах, фінансових труднощів, відсутності дітей, аж до смерті та вдівства. Але хвилювання і передчуття весільної метушні призводить до того, що молоді закохані часто впускають кільця при одруженні, а потім прекрасно живуть у гармонії.

Єдиною ймовірною проблемою при такій ситуації може бути пошкодження обручок. Відомо, що золото - це м'який метал, який може пошкодитися під час падіння на підлогу, до того ж від удару можуть випасти камені. Але не станеться нічого такого, чого б не зміг виправити ювелір за мінімальних зусиль. Якщо у вас тріснуло кільце прикмета – виключно до відвідин ювеліра.

Як правильно носити кільця згідно з прикметами

За традицією всі обручки, які пов'язані з любовними стосунками та серцевими справами, заручинами та шлюбом, заведено одягати на безіменний палець. Тому молода дівчина не у шлюбі має утриматися від того, щоб займати цей палець, адже це може відлякати потенційне заміжжя та створити перешкоди на шляху до сімейного щастя. Якщо Ви вірите прикметам, то для прикрас використовуйте дев'ять пальців, що залишилися.

Існують правила, як правильно носити персні.

  • на великому пальці носять прикраси люди з нестабільним характером та складним темпераментом. Обідок на пальці заспокоює енергію і спрямовує її в потрібне річище, допомагаючи врівноважити внутрішній стан.

  • вказівний палець - вибір сором'язливих людей. Прикраса на ньому допомагає здобути впевненість у собі та невелику долю честолюбства.

  • прикраса на середньому пальці допоможе змінити своє життя та оточення. Невдачливі люди зустрінуться з пані Фортуною, а захоплені внутрішнім світом сконцентруються на здобутті екстрасенсорних здібностей.

  • на безіменному пальці носять обручку, оскільки вона відповідає за щастя у шлюбі, сімейну ідилію та любов. Незаміжні дівчата відчують потяг до прекрасного, побачать красу навколишнього світу та зможуть покращити свої творчі здібності.

  • мізинець нехай і найменший, але не за значенням. Він відповідає за флірт і азарт, допомагає здобути впевненість у собі. До того ж Ви ймовірно помітили, що ловеласи часто носять перстень на мізинці.

прикмети про заручальне кільце

Прикмети, пов'язані з втратою весільної каблучки

Втрата обручки завжди має наслідки для забобонних людей і радикальність впливу залежить від матеріалу виготовлення прикраси:

  1. До чого втратити каблучку золоту, то це до матеріальних втрат. З давніх-давен дорогоцінний метал асоціювався з добробутом і багатством. За інших часів бідняки навіть не мали права носити прикраси з жовтого металу. Після такої події не рекомендується вплутуватися у фінансові операції.

  2. Срібло – це метал, присвячений Місяцю та наділений численними магічними властивостями. Вважається, що найкращі амулети виготовляють саме з аргентуму. Наслідком можуть стати проблеми із грошима чи здоров'ям.

  3. Втрата заручного кільця може стати провісником того, що весілля не відбудеться або ймовірного нещасливого шлюбу.

  4. Обручки як символ шлюбу вважаються сімейними оберегами. Тому загубити обручку прикмети для майбутнього сімейного вогнища. Але є й позитивні сторони – якщо обручка втрачається під час розпечених відносин між подружжям, то прикраса забере із собою весь негатив і чорна смуга закінчиться.

Прикмети впливають і здійснюються тільки в тих, хто щиро в них вірить. Тому вірте в краще і нехай усі повір'я, пов'язані з обручками принесуть лише радісні емоції та щастя.