Талісман який притягує гроші

Камені, які здатні приваблювати багатство

Здавалося б очевидні речі – щоб купити дорогоцінну прикрасу, потрібні гроші. Але насправді все працює з точністю навпаки. І існують грошові камінці, які буквально працюють як справжній магніт для грошей. У різних культурах цінуються різні символи процвітання, які допомагають залучати фінансові потоки до наших гаманців. Існує повір'я, що якщо такі мінерали зберігати у домі, то Вам гарантовані грошові ресурси та фінансовий добробут.

Амулети для фінансового успіху, які підходять кожному

Камені для багатства з погляду психології працюють, коли ми носимо їх із певним настроєм. Тоді амулет як би стає частиною нас і діє у співпраці з тим бажанням, до якого ми зараз прагнемо. Адже настрій відіграє важливу роль і допомагає сконцентруватися на успіху:

  1. Монета - саме ось так безперечно можна заявити Фортуні про своє прагнення розбагатіти. Монета в гаманці, а також на шиї у вигляді підвіски в браслеті. Такі  талісмани на гроші гарантовано стануть магнітом для матеріальних благ.

  2. Дерево – це давній символ для росту. Воно буквально уособлює зростання, а також підтримку роду у вигляді коренів, укриття у вигляді густої крони. А також багато зелені у вигляді листя. А якщо такий талісман прикрашає каміння для залучення грошей, то він неодмінно стане корисним помічником.

  3. Жук-скарабей – це символ багатства зі Стародавнього Єгипту. Мабуть, на території цієї держави настільки бідна рослинність, що люди обрали своїм талісманом багатства більш поширену. живність, саме - жука-скарабея. Крім залучення грошей, це символ, який допоможе внести рівновагу у питаннях життя та смерті. Камінь удачі та багатство лише посилить дію цього амулету.

  4. Чотирилиста конюшина. Якщо вірити статистиці, то такий листок зустрічається не більше ніж один на 10 000. Мабуть, через те, що він рідко з’являється в природі, людство вирішило наділити цей символ магічними властивостями. Камінь багатства допоможе амулету виконати його пряме призначення.

  5. Жаба. Народ Азії шанує такий талісман на гроші, як жаба. Вчення фен-шуй рекомендує вибирати трилапу жабу - вона стане грошовим магнітом і допоможе покращити матеріальний добробут.

  6. Свиня в європейських народах вважається амулетом процвітання та асоціюється із ситістю та достатком. Тому й скарбнички ми можемо бачити у формі задоволених поросят.

  7.  Слон. Якщо Ви знайомі з грошовою богинею Лакшмі, то, напевно, знайдете шлях до багатства і процвітання. Якщо вибираєте, який камінь притягує багатство і як правильно носити такий талісман, вибирайте слоника, який дивиться своїм хоботом вгору.

  8. Дракон - сильна і могутня тварина зможе зберегти та примножити достаток.

  9. Черепаха – справжній символ мудрості та сталості. І якщо Ваша мета – фінансова стабільність, то прикраси з каменем амулети у формі черепахи стануть найкращим вибором.

  10. Ключ - якщо сприймати буквально, цей талісман відчинить двері на шляху до багатства, а також тих знань, які допоможуть отримати ресурси.

  11. Ігуана. Дивно, але індійські народи, африканські та єгиптяни вважали ігуану символом спритності, родючості та добробут. Її лагідна вдача сприяє вирішенню конфліктів мирним шляхом.

  12. Підкова - одне із найпоширеніших і найвідоміших символів для успіху та залучення матеріального успіху.

Амулети для притягування грошей

Магічні камені для фінансового процвітання

Вибрати, талісман який притягує гроші, варто для кожного за власними уподобаннями та внутрішніми відчуттями. Але є камінь для грошей, який традиційно сприяє залученню матеріального достатку.

  • Олександрит. Цей різновид хризоберилу здавна вважався мінералом, що сприяє процвітанню та багатству. Також він позбавляє депресії, покращує працездатність, що безсумнівно надає допомогу у покращенні матеріального добробуту.

  • Малахіт вважається здатним виконувати бажання та має могутні сили для залучення грошей. Якщо потрібен камінь що притягує гроші, то малахіт навіть своїм кольором співзвучний із грошовими символами. Він допомагає покращити концентрацію на важливих питаннях та відповідає за гармонійність побудови способу життя. Браслети з малахітом буквально притягують фінанси у руки свого власника.

  • Хризопраз допомагає своєму власнику на важливих зустрічах, сприяє досягненню поставлених цілей та вигоди. Такі талісмани, які приносять гроші, заведено носити в лівій кишені або на лівій руці.

  • Лазурит покращує відносини у різних сферах життя - від матеріальної до дружніх і любовних взаємин. А також може стати поштовхом для розвитку в ще не освоєних галузях.

  • Бурштин не тільки приносить гроші, але й деякий час використовувався замість них. Він захистить свого власника від злих духів, зміцнить здоров'я та допоможе досягти поставлених матеріальних цілей.

  • Сердолік. Такий камінь на правій руці допоможе уникнути зустрічі з шахраями та приведе до зустрічі з практичними партнерами, здатними побудувати ділові зв'язки. А сердолік на лівій руці допоможе побудувати кар'єру. Камінь агат для багатства стане справжньою знахідкою, оскільки дуже поширений у природі.

  • Цитрін сприяє успіху у робочих справах, допоможе завести знайомства, корисні у роботі та залученні грошових потоків. Вважається, що це каміння, що приваблює гроші та удачу, а також відводять недобросовісних партнерів.

Персональні кристали для залучення багатства

Вибрати каміння, що притягує гроші та багатства можна лише з індивідуальним підходом. Скористайтеся порадами:

  1. Слухайте своє серце. Попри всі рекомендації, якщо Ви відчуваєте, що конкретний  камінь талісман не допоможе Вам, краще зупинитися на чомусь іншому, що асоціюється у Вас з достатком, достатком і зростанням.

  2. Грошові потоки можна "приманити" потрібними кольорами - жовтий (уособлює золото і світло), зелений (символ зростання), червоний - (енергія та сила). До того ж будь-яка прикраса із золота вважається вже сама собою талісманом.

  3. Краще, щоб Ваш амулети для притягування грошей завжди були під рукою або на очах.

  4. Якщо фінансові камені талісмани Вам подаровані близькою людиною, то їх дія від цього лише посилиться.

 

Не забувайте, що будь-який амулет працює тільки в тому випадку, якщо Ви даєте йому таку можливість і вірите в його магічну силу.