Як вибрати жіночі золоті каблучки з золота

Як вибрати найкращу жіночу каблучку?

Жінки люблять дорогоцінні прикраси не лише за їхню красу, вишуканість та яскравий блиск. Золоте кілечко на пальці, сережки у вухах або кольє на шиї дарують впевненість у собі, надають особливого шарму звичайному образу і приносять у кожен день феєричні емоції. Кільце - це той тип прикраси, який буде доречним у повсякденному житті або для урочистого випадку. Це улюблена жіноча прикраса, вона притягує до себе погляди на галасливій вечірці, ставить акценти у вечірньому образі, надає шарму і дарує настрій. Однак не кожен знає точно, як підібрати кільце ідеально, яке значення каблучок на пальцях, як визначити розмір. Розберімося в тонкощах.

як обрати каблучку

Критерії вибору прикраси: як купити жіночий перстень

Щоб купити золоте кільце жіноче, потрібні відповіді на кілька питань, щоб вибір був продуманий і зважений.

  • дизайн

  • розмір

  • тип дорогоцінного сплаву

  • товщина обідка

  • вид вставки

  • стиль оформлення

В першу чергу кільце золоте жіноче має поєднуватися з Вашим стилем. Навіть неймовірно красива прикраса виглядатиме недоречно, якщо вибивається зі стилю одягу та способу життя.

  1. Кільця для дівчат, які віддають перевагу спортивному стилю - це моделі лаконічного дизайну, без зайвих декоративних деталей і великої кількості вставок. Головний критерій вибору – зручність у повсякденному житті.

  2. Діловий стиль можна доповнити моделями у класичному оформленні з невеликими вставками. Золота каблучка з сапфіром, діамантом, смарагдом, топазом, аметистом та іншими мінералами буде виглядати доречно у формальних обставинах.

  3. Для молодих дівчат у ролі першого кільця із дорогоцінного металу актуальним буде вибір ніжних моделей невеликої ваги.  Зокрема, хорошим вибором будуть вироби зі срібла, а також комбінованих матеріалів. Срібна каблучка з керамікою, з натуральними вставками, позолотою та різними видами обробки підійдуть на будь-який смак та з невеликим бюджетом. Срібні каблучки жіночі підкреслять молодість та свіжість грації молодості.

  4. Для урочистого заходу якнайкраще купити перстень жіночий із золота, моделі з великою кількістю декоративних накладок і вставок. Адже їхня мета – привернути увагу та створити настрій “нарядності”. Елегантні вбрання - костюм, вечірня сукня та вишукана зачіска разом з розкішними коштовностями підкреслять індивідуальність.

як підібрати каблучку під стиль одягу

Підібрати перстень жіночий у пару сережкам або іншому виробу можна враховуючи загальний стиль прикрас, колір металу і тип вставки, щоб скласти гідний комплект з декількох ювелірних виробів.

Купити золоту каблучку з натуральним каменем підібрати можна під колір очей, під прикрасу або за знаком зодіаку. Астрологи розробили списки сумісності за кожним знаком зодіаку. Купити срібне  кільце або із золота з натуральним каменем стане відмінним варіантом у ролі подарунка.

Як підібрати розмір каблучки?

Щоб перстень було зручно носити, він повинен сидіти щільно, але при цьому не передавлювати шкіру, легко проходити через суглоб і не викликати неприємних відчуттів. Тому важливо знати, як обрати розмір каблучки:

  • Краще уникати генеральної примірки в ранковий час, оскільки навіть невелика кількість води, випитої напередодні, може викликати набряки пальців.

  • Також не слід приміряти кільця після спортивного тренування, при високому нервовому збудженні та в спеку. Всі ці фактори не дадуть побачити повну картину при примірянні прикраси.

  • Також нерозумно робити покупки під час пересадок при тривалих переїздах або перельотах у зоні дьюті-фрі, оскільки перебування в повітряному просторі та довге сидіння без руху також викликають набряклість кінцівок і не дають точно визначити розмір пальця.

  • Надівши кільце, слід трохи його покрутити, стиснути й розтиснути кулак. При цьому прикраса не повинна перетискати судини, легко крутитися без опору на пальці, але також і не бовтатися. Головне як підібрати розмір каблучки - воно має сидіти зручно та невідчутно на руці.

  • Важливо звернути увагу на те, що пальці на правій руці у правші зазвичай мають більший розмір, ніж на лівій. Кільце на лівій руці завжди буде сидіти трішки вільніше. 

  • При визначенні розміру має значення модель. При виборі класичної прикраси з тонким обідком воно підбирається чітко за розміром, а при виборі масивного широкого кільця - розмір буде +0,5 до звичайного.