Як правильно підібрати сережки під свій колір очей

Як підібрати сережки з камінням під колір очей

Підкреслити природну красу можна за допомогою одягу та якісного макіяжу. Однак є спосіб не настільки очевидний, але не менш ефективний - як підібрати камінь під колір очей та носити сережки зі вставками. Правильно підібрані камені дозволять обличчю сяяти яскраво незалежно від кольору очей. У великій кількості випадків коштовності вибирають у тон очей. Це помилково, візажисти підкреслюють важливість вибору макіяжу та прикрас, які будуть контрастувати з райдужкою. Якщо підібрати аксесуари в одному тоні, то ні сережки, ні очі не виділятимуться. Є тонкощі підбору прикрас, використовуючи які дозволять зовнішності розширити свою красу.. Основне правило - камінь повинен підкреслювати виразність, але не бути яскравішим за очі.

Сережки з камінням для світлих очей

Під світлі очі ідеально підійдуть всі світлі відтінки - топаз блю скай, ніжний аметрин, кварц, іоліт, інші ніжні відтінки мінералів підкреслять природний колір і не перетягнуть на себе увагу.

Найчастіше можна зустріти сірооких і блакитнооких дівчат.

Найкращі відтінки мінералів для блакитних очей:

  • світло-блакитний. Сережки з лазуритом, сапфіром та топазом вигідно відтінюють блакитну райдужку.
  • жовтий. Прикраси з топазом, цирконом, бурштином підкреслять сяйво та виділять очі на обличчі.
  • чорний. Підійде для впевнених жінок. Такі прикраси доречні на роботі, відпочинку чи корпоративних зборах. Моделі з оніксом або авантюрином додадуть драми в образі.
  • світло-зелений. Підкреслять виразність обличчя моделі сережок з малахітом, смарагдом, нефритом, демантоїдом.

Сірі очі вважаються найпоширенішими у світі, але при цьому райдужні вкраплення в них, цятки та переливи роблять кожну дівчину унікальною та повністю неповторною. Як підібрати камінь під колір очей, підкаже основний відтінок райдужної оболонки, а також призначення прикраси.

  • білий колір. Моделі з діамантами, фіанітами, перлами розкриють потенціал та будуть доречними при створенні образу на всі випадки життя. Для яскравішого ефекту підійдуть прикраси з місячним каменем або опалом, які змінюють палітру залежно від освітлення.
  • фіолетовий. Зустрічається у вигляді бузкових сапфірів, аметистів, аметринів, іолітів, кварців. Вони ідеально відтіняють глибину, роблять їхню володарку неперевершеною.
  • блакитний. При деякому висвітленні створюється ефект, що сірі очі мають блакитний відтінок. Підсилити яскравість його можна за допомогою коштовностей із вставками сапфіру, аквамарину, шпінелі, топазу.

Сережки з камінням для голубих та сірих очей

Колір каміння для зелених очей

Зелений - безумовно рідкісний і неймовірно гарний колір. Відомо, що лише 2% населення Землі мають щастя бути володарями такого рідкісного відтінку. Натомість такі дівчата мають безмежні можливості вибору – прикраси зі стерлінгового срібла чи золота будь-якого відтінку змушують обличчя сяяти яскравіше. Основне правило залишається колишнім - камінь не повинен бути яскравішим за колір очей. Кращий вибір для зеленооких дам:

  • смарагд. Цей дорогоцінний берил підкреслить глибину зеленого кольору і буде доречний на урочистих заходах та святах.
  • малахіт. Його неповторний малюнок стане особливістю в образі, а також доповнить стиль сучасної дівчини.
  • діамант. Універсальний мінерал, що підходить під будь-які очі та доречний на роботі, на урочистості та у повсякденному житті.
  • нефрит. Оптимальний вибір для сіро-зелених райдужок.
  • хризоліт. Його якість змінювати палітру в залежності від освітлення зі світло-зеленого на світло-жовтий як найкраще підійде для зеленоокої красуні.

Сережки з камінням для зелених очей

Який колір каменю підходить до карих очей

Карі очі служили натхненням для художників та музикантів, були предметом бажання багатьох шанувальників. Щасливі володарки такого відтінку можуть вибирати сережки з будь-якими теплими кольорами – вони вигідно посилять глибину та зроблять вираз очей яскравішим.

  • червоний колір. Прикраси з рубінами, сердоліком, турмаліном, гранатом та коралами зроблять акцент на очах і королівському образі. Червоний символізує пристрасть і кохання. Отримати в подарунок сережки з червоним самоцвітом – практично здобути освідчення в коханні.
  • синій. Є символом спокою та умиротворення. Прикраси з такими відтінками заспокоюють та одночасно підкреслюють природну красу. Моделі з сапфірами або лазуритом підійдуть якнайкраще. Лазурит за свої вкраплення охри унікально поєднується з карим поглядом.
  • фіолетовий. Прикраси на вуха з аметиста, аметрину, бузкового сапфіру та інших самоцвітів лілового відтінку ошатно виглядають у комбінації із золотом і поєднуються з карими очима.
  • жовтий. Символізує собою добробут та процвітання. Сережки під колір очей людини з цитрином, топазом, бурштином варто купити дівчатам, хто хоче зробити крок вгору кар'єрними сходами та прикрасити собою світ.

Правильно підібрані камені можуть візуально покращити образ, надати елегантності зовнішньому вигляду та підняти настрій.

Сережки з камінням для карих очей