Ювелірні вироби з сердечками

Обираємо подарунок до Дня закоханих 14 лютого

Найвизначніше свято кохання, вірності, щирих почуттів відзначають 14 лютого у всьому світі. Традиційно заведено радувати своїх коханих та дарувати їм подарунки-символи, покликані демонструвати щирі почуття. 

Подарунки на День святого Валентина – це символ кохання та вірності, що відчувають закохані. Історія походження свята не така романтична і навіть дещо трагічна. Згідно з легендою жорстокий імператор Клавдій II, набираючи у своє військо легіонерів, вважав, що самотні чоловіки, без сім'ї чи коханої дівчини охоче битимуться на славу кесаря. Тому офіційно заборонив своїм воїнам одружуватися та заводити сім'ї. 

Але серцю не накажеш і любов спалахувала завжди. А Валентин був простим польовим священником і лікарем, й таки вінчав закоханих, порушуючи закон. Коли про це стало відомо, нещасного священника було кинуто до тюремних каземат, де з волі долі він познайомився з дочкою наглядача Юлією. Дівчина відповіла на його почуття взаємністю. Але все ж священник був засуджений до страти й перед самою смертю написав дівчині записку - валентинку, де описав свої почуття і попрощався з коханою. Підписав він її “Твій Валентин”. Записку Юлія отримала лише після страти, що відбулася 14 лютого. Ця сумна та романтична історія започаткувала традицію обмінюватися подарунками.

Що подарувати дівчині на 14 лютого?

Подарунок до дня закоханих дівчині у вигляді ювелірного виробу – це актуальний вибір у будь-який час та для кожного періоду стосунків. Традиція дарувати свою прихильність, презентуючи дорогоцінні подарунки, має стародавнє коріння і не втрачає актуальності у світі, що стрімко розвивається. Подарунок на Валентина має показати дівчині її цінність, тому часто ексклюзивний і незвичайний, він підкреслює характер та індивідуальність його господині.

Для персоналізації прикраси на нього можна нанести гравіювання:

  • з датою знайомства, датою 14 лютого або будь-якою іншою значущою для пари

  • іменами закоханих

  • приємними висловлюваннями на латинській чи іноземній мові

Такі вироби мають сакральну властивість ставати особистим оберегом і своєрідним талісманом пари.

Естетика ювелірних виробів підвищує престиж та статус володарки, підкреслює її потяг до прекрасного та почуття стилю. Коштовності підвищують впевненість собі та своїх сил.

Подарунок до дня закоханих покликаний відображати розуміння бажань жінки та її потреб. Окрім прикрас у топі варіантів для подарунка:

  1. парфум

  2. ароматичні свічки

  3. м'які домашні речі, що створюють затишок

  4. предмети декору

  5. враження - поїздка на курорт, похід в цікаве місце та ін.

  6. виконання заповітного бажання

  7. подарунковий сертифікат – у спа, масаж, ювелірний салон, бутик білизни.

Найкращі ювелірні вироби в магазині "Золота Королева"

Магазин Золота Королева із задоволенням допоможе у виборі що подарувати на день закоханих. Для прекрасної статі найбажанішими є:

  • кільця

  • кулони

  • сережки

  • кольє

  • ланцюжки

  • вироби на руку

Серед простих і доступних для вибору подарунків на день закоханих дівчині вважаються кулони та підвіски. Виконані у різному стилі - із золота чи срібла, із вставками дорогоцінного каміння чи без - це один із традиційних виборів. Часто їх виконують у вигляді букв, янголят, сердець різної форми та розміру. Це говорить про незгасимість почуттів, романтичність моменту та глибоку прихильність.

Підвіски зі срібла підійдуть дівчатам, хто віддає перевагу білому металу або для молодих дівчат. Срібні прикраси підкреслюють естетику та безпосередність молодості, надають образу ніжності та свіжості.

У каталозі прикраси з коштовним камінням мають особливе місце та підійдуть для жінки, яка цінує досконалість моделей та походження мінералу. Вибрати камінь можна за знаком зодіаку, за типажем зовнішності дівчини, або ж особистим уподобанням.

До вибору потрібно підходити свідомо, адже асортимент дозволяє розвернутися фантазії та підібрати, що подарувати дівчині на 14 лютого будь-який смак. Для цього слід дотримуватись правил:

  • визначитися з типом виробу - це кільце, сережки, ланцюжок чи щось інше

  • обрати металу виготовлення

  • обрати наявність та походженням вставки

  • розрахувати вартість. Для бюджетного вибору подарунка допоможе варіант скористатися розпродажем прикрас на сайті.

Як вибрати подарунки на День закоханих хлопцеві

У дні перед святом у дівчат теж багато турбот. Адже треба вигадати, що подарувати на День святого Валентина коханому чоловікові. Якщо почуття щирі та чоловік виявляє інтерес та увагу, то бажання порадувати його дорогоцінним подарунком – природно. Вивчивши його уподобання, інтереси та смак, можна з легкістю визначитися, який саме презент принесе йому максимум задоволення.

Вироби зі срібла по праву вважаються довгостроковим джерелом радості для чоловіків. Елегантний годинник стане прекрасним вибором для впевненого в собі мужчини. Якщо чоловік віддає перевагу сучасним гаджетам, то із задоволенням буде носити срібний браслет. Але любов сильної статі до срібла не означає, що їм не подобається золото. Діловий стиль доповнять запонки і затискачі для краваток із червоного чи білого золота. Такі подарунки на день закоханих хлопцеві легко можна доповнити дорогоцінними вставками - вони будуть доречними та підкреслять яскраву індивідуальність.

Несподіваним та оригінальним вибором, що подарувати на День Валентина, стане перстень чи ювелірне кільце. Виконане із золота чи срібла, воно стане доповненням творчого чи ділового образу та впишеться у стиль.

Освідчення в коханні на день святого Валентина

У роздумах, що подарувати на 14 лютого, багато чоловіків приходять до висновку, що подарувати серце – найкращий вибір. Зробити пропозицію у найромантичніший день року - запорука успіху та ймовірної згоди обраниці, тому до свята закоханих чоловіки обирають каблучку на заручини дівчині.

Відмінним вибором стане кільце у формі серця. Часто вироби прикрашають вставкою червоного кольору – рубін обручку для пропозиції, гранат, турмалін, сердолік та ін. Це підкреслює силу почуттів.

Універсальним і безпрограшним вибором буде купити каблучку на заручини з діамантом. Він, як найтвердіший камінь, стане яскравим свідченням міцності почуттів та надійності обранця. Вартість такої прикраси варіюється в залежності від каратності та характеристик даймонду. А кріплення виконано за технологією "invisible"  й стане справжньою знахідкою для імітації цільного каменю з декількох невеликих.

Освідчення в коханні на День святого Валентина - заручини у день кохання, романтики та подолання можливих перешкод перед коханням стане успішною запорукою майбутнього сімейного життя та запам'ятається на все життя молодій парі.