Популярні чоловічі аксесуари

Топ актуальних чоловічих аксесуарів

Побудову стилю сучасного чоловіка неможливо уявити без додаткових аксесуарів. Навіть найбільш точний і продуманий образ буде прісним без яскравих акцентів. Красиві аксесуари для хлопців можуть підкреслити характер, стають показником його ставлення до життя та становища у суспільстві.

Чоловічі аксесуари в подарунок

Урізноманітнити стиль чоловіка, запропонувати йому в подарунок хитромудру або корисну річ найкраще напередодні свят. День Святого Миколая, Різдво, Новий Рік та свята наступного року стануть приємним приводом, щоб порадувати рідну та кохану людину. Чоловіки більш прагматичні, тому корисні подарунки для чоловіків будуть оптимальним вибором:

  1. Годинник. Часто саме за наявності такого аксесуара складається думка про чоловіка. Серед численних варіантів слід окремо виділити вироби, які безпосередньо впливають на формування враження.

  • ексклюзивні. Моделі вирізняються широкими можливостями. Часто доповнюються календарем, секундоміром, компасом або додатковим циферблатом, якщо чоловік часто літає між різними часовими поясами.

  • спортивні. Користуються успіхом у чоловіків, які віддають перевагу активному способу життя, люблять піші прогулянки, швидкі автомобільні перегони, тренування та спорт.

  • геометрично точні - чоловічі аксесуари на руку у формі різко окреслених геометричних фігур. Часто зі шкіряним ремінцем, що органічно вписується у робочу атмосферу.

  • годинник з дорогоцінного металу, а також інкрустовані дорогоцінним камінням. Такі моделі підходять для неформальних обставин. Стануть чудовим доповненням для урочистого випадку, важливої ділової зустрічі, романтичної прогулянки чи побачення. Для таких виробів застосовуються золото, срібло, а також вставки з дорогоцінного каміння.

  • смартгодинник, обладнаний останнім словом техніки, з великими можливостями та широким функціоналом.

  1. Сонцезахисні окуляри - корисний чоловічий подарунок, корисний та практичний. Як ніякий інший, цей предмет підкреслить харизму та індивідуальність, крім того, захистять очі від яскравого сонячного світла. Вибираючи на подарунок такі вироби важливо пам'ятати, що найчастіше чоловіки віддають перевагу моделям класичного стилю або окулярам авіаторам. А діловий образ доповнять окуляри з дужками з дорогоцінного металу – тонка оправа із золота чи срібла стане необхідною окрасою образу, створить завершальний штрих у формуванні ефектного зовнішнього вигляду.

  2. Брючний ремінь. один з найбільш важливих та функціональних аксесуарів чоловічого образу. Класичні моделі зі шкіри чорного чи коричневого кольору не вийдуть із моди ніколи. Єдиним декоративним елементом залишається невелика пряжка. Вона може виконуватися зі срібла, або ж застосовується позолота. Важливо не перебрати з декором, щоб не зіпсувати враження. При виборі ременя варто дотримуватись правил - колір ременя повинен поєднуватися з кольором черевиків. Чудово, якщо в тон також підійде ремінець на годиннику. Зокрема, цього правила важливо дотримуватися для офіційних зустрічей. У повсякденному житті все не так суворо. Єдиним принципом вибору залишається відповідність стилю та образу.

  3. Краватка поповнить список подарунків для чоловіків при формуванні ділового стилю. При виборі моделі необхідно обов'язково приділити увагу тканині пошиття. Вона може бути різною без обмежень – шовк, бавовна, кашемір та навіть трикотаж. Ідеальним вибором стане набір із кількох моделей, які підходитимуть під різні випадки життя. На додаток до краватки корисний буде  золотий затискач для краватки  або шпилька для краватки. Це не менш важливі аксесуари чоловіка, що підкреслюють статус власника. Затискачі із золота і срібла кріпляться між третім і четвертим ґудзиком сорочки. Якщо виріб прикрашений також коштовним камінням, то затискач додатково фіксується за допомогою тонкого ланцюжка.

  4. Парфуми. Вибираючи індивідуальний запах, слід спиратися виключно на особисті переваги. Однак економія на цьому пункті буде недоречною, оскільки дешеві аромати можуть змінювати свій запах протягом дня, а також залишити плями на одязі. А ось добре підібраний аромат цілком може стати візитною карткою успішної людини.

  5. Топ чоловічих аксесуарів також поповнили ювелірні прикраси. Вибирати їх слід з обережністю і не одягати понад дві одиниці в одному образі. Прикраси повинні відповідати стилю та підходити до обставин. Бажано уникати біжутерії, оскільки вона не прикрашає. Для доповнення чоловічого образу підійдуть браслет, срібний ланцюжок, печатки, шпилька, значок, затискач для краватки, брелок, ікона.

Які аксесуари в чоловічому гардеробі необхідні?

Вибираючи чоловічі аксесуари подарунок для чоловіка, слід дотримуватися певних правил, щоб не звести нанівець докладені зусилля:

  • аксесуари з бронзи або міді підходять лише для неформальних зустрічей із друзями чи для підлітків

  • для ділових зустрічей, офісної обстановки та урочистих заходів актуальні вироби зі срібла та платини.

  • якщо хочеться розбавити образ вставками дорогоцінного каміння, то не рекомендується розпилюватися і намагатися включити все й одразу. Краще обмежитися одним найменуванням мінералу - діамант, агат, онікс, авантюрин, тигрове око та ін.

  • сьогодні актуальні вироби для чоловіків із вставками шкіри, каучуку або з основою із текстильного шнура.

  • якщо хлопець віддає перевагу вільному стилю, бохо, кежуалу або неформальному, то аксесуари зі вставками рогу, дерева, кераміки, титану будуть дуже доречними.

  • незважаючи на вільність сучасних ювелірних трендів чоловікам не слід поєднувати в одному образі золото та срібло. Винятком можуть бути лише срібло та подібне за кольором біле золото

Аксесуари для чоловіків: як підібрати

Модні чоловічі аксесуари мають відображати внутрішній світ та підходити до образу. Предмети мають бути виконані в єдиному стилі. Для створення стильного образу не слід економити та купувати підробку під бренд або біжутерію. У такому разі краще взагалі відмовитися від ідеї. Першокласні речі здатні передати шик, який показує характер чоловіка. Адже людина, що поважає себе, не буде розмінюватися на підробки.

Уникайте надмірностей в одному образі. Найстильніші аксесуари для чоловіків виглядатимуть безглуздо, якщо образ буде перевантажений. Намагайтеся підбирати моделі для комплектів із двох-трьох виробів, які можна поєднувати в одному образі. Це може бути ланцюжок-браслет, кільце-годинник, запонки-затискач для краватки та ін.