Подарунки на різдво дітям – ювелірне диво!

Подарунки на різдво дітям – ювелірне диво!

Різдво – це свято дітей. Бог у цей день прийшов у світ у вигляді немовляти.

Щороку напередодні свята дотримується Різдвяна традиція, яка називається «Світло Різдва». Діти різних християнських конфесій - православні, католики, лютерани передають один одному з країни в країну вогонь, запалений від лампи з Віфліємської печери, що горить біля знаменитої зірки з написом: «Тут народився Ісус Христос від Діви Марії».
 

Ідеальні подарунки дітям на Різдво. Рекомендації ювелірного експерта

Золоті вироби ідеальний подарунок для дітей на Різдвяні свята. Адже Волхви, що прибули до Віфлієму, подарували немовляті Ісусові золото.

підвіски золоті

Дерево життя ювелірна підвіска – символ Різдва

Існує чудовий звичай прикрашати ялинку на Різдво та класти під неї подарунки дітям, адже ялинка символізує дерево життя з Раю. У магазинах Золота Королева Ви можете придбати цей символ дерева життя та подарує вашій донечці золоту підвіску  дерево життя з фіанітом. Адже саме дерево – символ роду, достатку та благополуччя.
 

Золотий хрестик – символ віри

Чудовим подарунком на Різдво своїй дитині чи хрещенику стане хрестик. Прекрасно виглядають хрестики, прикрашені діамантами чи фіанітами.

сережки для дитини

Сережки зі вставками фіаніту або різнокольоровою емаллю

Для дівчинки розкішним подарунком стануть золоті сережки. Вибираючи сережки дітям, дуже важливо врахувати кілька факторів: зручність застібки, метал, вставку.

Ювелірний експерт Золота Корольова рекомендує вибирати французьку застібку зашморгу. Цей тип застібки зручний у носінні і підійде для найменших. Вибираючи метал ми рекомендуємо зупинити свій вибір на золоті – цей метал має гіпоалергенні властивості та буде ідеальним для ніжних дитячих вушок. У широкому асортименті Золота Королева ви можете обрати чудові сережки зі вставкою каменю або неймовірно барвистою емаллю. У нашому каталозі представлені сережки новорічної та різдвяної тематики, які стануть чудовим подарунком!

 

Як замовити прикрасу, що сподобалася?

Бренд Золота Корольова один з українських лідерів в ювелірній сфері радує клієнтів чудовим сервісом та зручністю вибору та купівлі прикрас із золота 585 проби та срібла 925 проби.

Оформити замовлення можна не виходячи із дому на нашому сайті. У картці товару ви можете побачити всю необхідну інформацію про виріб:

  • метал;

  • проба;

  • вага;

  • характеристики каменю;

  • розмірний ряд;

  • тип застібки, плетіння і тд;

  • фото та відео з виробом.

 

У випадку, якщо у вас виникнуть додаткові питання, ви завжди можете звернутися до наших консультантів в онлайн чаті або оформити переміщення в один з наших бутіком для примірки та покупки безпосередньо в магазині. Ви можете довіряти нам, адже вже понад 23 роки Золота Королева радує своїх клієнтів чудовими ювелірними прикрасами!