Яку прикрасу подарувати жінці на ювілей?

Ідеї подарунків на ювілей жінці. Рекомендації ювелірного експерта

Кожного року настає знаменна дата – День народження коханої дівчини, мами, сестри чи дорогої подруги. Хочеться порадувати людину найкращими словами й подарунками, підкреслити своє ставлення і виявити ту увагу, якої вони заслуговують, повною мірою. І якщо щорічне свято можна відзначити рядовими привітаннями, то ювілей заслуговує на підвищену увагу, адже такі дати в житті зустрічаються не так часто і хочеться приділити їм максимум задоволення. Ідеї подарунків для жінки чисельні та оригінальні й вибрати важко з цієї різноманітності. Але вічну цінність мають небагато з варіантів. Одні з таких – ювелірні прикраси із дорогоцінних металів.

Варіанти ювелірних подарунків для жінок

Говорять, що у дітей ніколи не буває багато іграшок. Діти моментально перетравлюють нову інформацію, розбираються з нею, і відразу втрачають до неї інтерес. Так от у жінок те саме з ювелірними виробами. Їх ніколи не буває достатньо - життя йде своєю чергою, мода змінюється, сезони змінюють один інший, модні тренди розставляють нові акценти. Дорогоцінні прикраси - вишуканий подарунок для жінки і якщо Ви вирішили підібрати коштовності на честь ювілею - це правильне рішення.

Щоб вибрати найкращий подарунок на ювілей, варто звернути увагу на важливі моменти:

  • метал, з якого виготовлено прикрасу

  • наявність вставок із каміння

  • стиль виконання

Існує тенденція, згідно з якою жінки до 30-35 років обирають срібло, а старші жінки - золото. Тому варто орієнтуватись на ці критерії при виборі подарунка.

Що ж щодо каміння? Вибір ґрунтується на відповідях на запитання:

  1. Зверніть увагу, чи носить дівчина каміння у своєму повсякденному житті та які прикраси вона обирає у своєму стилі.

  2. Який колір каміння підходить під колір гардероба?

  3. Які камені сьогодні радять модні стилісти?

  4. Який знак зодіаку у дівчини?

У більшості випадків дівчата воліють невелике каміння або розсип. А великі камені вибирають для особливих випадків.

Вибрати подарунки для жінок допоможуть модні тенденції. Сьогодні безумовно в моді натуральне каміння:

  • каміння червоного кольору - рубін та гранат

  • помаранчеві самоцвіти - опал та бурштин

  • діаманти. Їх гідною заміною можуть бути фіаніти - ці штучні мінерали вишукано виглядають і по яскравості можуть поборотися з натуральними кристалами

  • сапфіри синього кольору

  • топази

  • смарагди

Які ювелірні подарунки для жінок можна вибрати?

 

подарунок на ювілей жінці

  • Ланцюжок з підвісом – це універсальний вибір для подруги, дівчата, дружини, матері чи дочки. Визначитись із довжиною допоможе зріст жінки та її статура, а також особисті уподобання. Кулон дозволяє зробити подарунок індивідуальним, зв'язавши його з професією або хобі - це може бути символ професії, буква імені дівчини, знак зодіаку, абстрактні фігури, а також будь-які зображення, що асоціюються з ніжністю та жіночністю. При виборі підвісу краще утриматися від релігійної символіки, якщо Ви не впевнені у віросповіданні. Нейтральні кулони стануть можливістю привітати дорогу людину. Можна купити золоте кольє, в якому підвіс жорстко закріплений на ланцюжку.сережки конго

  • Сережки - чудовий подарунок на ювілей жінці. Безліч варіантів включають моделі: пусети, сережки з підвісками, сережки на англійському замку, сережки-конго, протяжки, кафи, клаймбери та інші. Вибрати виріб можна або орієнтуючись на смак жінки або зупинитись на класичному варіанті з англійською застібкою. Моделі з діамантами - поза часом і підійдуть чудово на ювілей жінці від наймолодшого до найстаршого покоління.

жорсткі браслети

  • Браслет на руку – практичний вибір для дівчини на ювілей. Із золота чи срібла він доповнить як повсякденний образ, так і підійде для святкового випадку. Стиль оформлення залежить від смаку жінки - оптимально буде вибрати ланцюжок на руку під наявні прикраси, щоб зібрати комплект.

  • Брошка стане оригінальним та незаїждженим вибором на роль подарунка. Можна вибрати модель із золота або срібла у тематичному стилі. Сьогодні такі прикраси в тренді й випускаються як для верхнього одягу, так і для легких блуз та шарфів. Моделі із золота виглядають вишукано та ніжно прикрасять ніжний стиль. А срібні прикраси найчастіше масивніші та можуть стати доповненням кежуал-образу або повсякденним аксесуаром, що незмінно супроводжує жінку. Срібні прикраси  актуальніші як подарунок на 30 років жінці, а для старших дам краще підходить метал теплого кольору.

  • Затискач для краватки – досить несподіваний та оригінальний подарунок на ювілей. Підійде для дівчини, яка любить виділятися з натовпу та використовувати нетрадиційні прикраси у своєму стилі. Цей аксесуар неминуче стане яскравим акцентом в образі та сподобається оточенню.

  • Булавка від зурочення - цікавий вибір, як варіація на тему брошки. Її можна подарувати жінці, стосунки з якою не дуже близькі й Ви хочете віддати шану. Або це може бути функціональний подарунок для дами, хто береже своє енергетичне поле.

  • Годинник - з механічним або кварцовим механізмом, такі вироби вигідно доповнять образ і допоможуть вести відлік часу з аптечною точністю.

Оригінальний подарунок на ювілей для жінки

Підібрати оригінальні подарунки для жінок можна за її родом діяльності чи захопленням. Якщо жінка багато працює, то найкращими подарунками для неї можуть стати:

  • багаторазовий щоденник. На сторінках такого блокнота можна писати та витирати написане потім за допомогою мікрофібри або просто фена. Часто такі гаджети прив'язуються до хмарного сховища, щоб інформація не пропадала безвісти.

  • масажер для стільця. Якщо жінка за обов'язком служби багато часу проводить в офісному кріслі, їй дуже сподобається мати можливість розслабитися в робочий час.

  • підставка для ніг. Допоможе зайняти комфортне положення під час сидіння. Вибираючи, краще зупинитися на варіантах з гумовими ніжками, щоб подарунок не становив загрози здоров'ю.

  • підставка для ноутбука. Цей аксесуар допоможе ноутбуку менше нагріватися під час роботи й прийняти зручніше положення.

Якщо жінка захоплюється творчими заняттями:

  • скетчбук

  • Акваборд. Підійде для тих, хто шукає себе та готовий пробувати нові ідеї, адже після висихання зображення пропадає.

  • набір для малювання тілом. Яка жінка не хоче відчути себе моделлю? Цей подарунок стане справжньою знахідкою, щоб відчути себе музою для творчості.

  • майстер-клас гончарної майстерності, малювання, оригамі чи створення шедеврів в іншій техніці.

Для затятої мандрівниці:

  • валіза

  • органайзер для документів, техніки, одягу, прикрас чи білизни.

  • скретч-карта. її можна розмістити на стіні, щоб не забути місця, які жінка вже відвідала, а які ще мріє побачити.

  • косметичний набір у мініфлаконах

  • набір для сну у транспорті

Обираємо подарунок мамі на ювілей

Мама – найважливіша людина у житті кожного з нас. Природно, що важливого для неї дня хочеться балувати та радувати іменинницю, зробити цей день незабутнім. Якщо у винуватиці урочистості немає особливих побажань, то чудова ідея - подарунок мамі на ювілей ювелірна прикраса. При виборі прикрас для дорослої жінки слід спиратися на правила, які рекомендують для нас стиліст:

  1. Відмовтеся від біжутерії. Чим старша жінка, тим вищий її статус у суспільстві, а біжутерія значно здешевлює образ. Особливо це неактуально у ролі подарунка.

  2. Срібло теж недоречне. Тільки якщо Ви впевнені, що мама носить виключно білий метал. Стилісти рекомендують використати срібло для оформлення стилю молодих дівчат.

  3. Жінки у віці мають чудовий вигляд в прикрасах з натуральним камінням. Особливий шарм мають напівдорогоцінні мінерали нейтральних кольорів - топаз, турмалін, цитрин, фіаніт та ін.

  4. Зверніть увагу, що жінка із віком змінюється. Якщо Ваша мама протягом тривалого часу носить одні й ті самі прикраси, то варто відійти від старих принципів і вибрати моделі, які підкреслюють саме ті зони, які варті уваги.

  5. Не відмовляйтеся від класики. Такі прикраси безумовно вигідно виглядають як на двадцятирічних дівчатах, так і на старших дамах. Золота каблучка з діамантами на ювілей у простому виконанні стане неймовірно красивим та стильним подарунком.

  6. Відмовтеся від масивних та грубих прикрас. Такі вироби можуть невигідно підкреслити вікові зміни, які неминуче відбуваються з кожною жінкою.

  7. Вибирайте теплі кольори. Стилісти не даремно виступають проти срібла на жінках, а воліють одягати у білий метал молодих дівчат. Чим старший вік - тим більше теплих відтінків має бути в образі. А срібло більше підходить як варіант, що подарувати жінці на 30 років.

  8. Срібний посуд – це той подарунок, який гідно оцінить Ваша мама.


набори посуду із срібла

Сімейні цінності разом із ювелірним бутиком “Золота Королева”

Сім'я – це найцінніші та найважливіші люди в нашому житті. І однозначно рідні люди заслуговують на краще від нас у святковий день. "Золота Королева" пропонує на вибір оригінальні та красиві прикраси для наших рідних. Серед асортименту можна підібрати кращий подарунок дружині на ювілей, матері, подрузі чи дівчині в тому стилі, який вона віддає перевагу.

Магазин Золота Королева працює у великих містах України. А для того, щоб обрати подарунок онлайн, є інтернет-магазин, де послуга доступна цілодобово. Можна замовити прикрасу на доставку або оформити міжнародну доставку.