затискач для краватки, купити, золотий, затискач,

Як обрати зажим для краватки - поради експертів

Затискачі та кліпси для краватки - істинно чоловічі прикраси, вже не одне десятиліття залишаються свідченням стильного чоловіка та визначають його статус у соціальній ієрархії. За допомогою шпильки краватка кріпиться на одязі, не дозволяючи їй рухатися. Як вибрати затискач для краватки, який підійде до будь-якого стилю і виконуватиме своє завдання - розглянемо нюанси.

Зажим для краватки: чоловічі прикраси

Шпилька може мати різну форму і вигляд, різний дизайн, метал виготовлення, вартість. Зажим для краватки може бути

  • У вигляді кліпси. Призначений для вузьких виробів із легкої тканини.

  • У вигляді прищіпки. Більше показані для фіксації більш щільних виробів із насиченою фактурою

Визначити який затискач для краватки краще - класичний або прищіпкою - власник може визначити, орієнтуючись на власні уподобання.  

Срібні затискачі для галстука - найпопулярніший варіант серед чоловіків у сучасному світі. Зазвичай їх оформлення лаконічне та стримане. Невисока вартість робить прикрасу бажаним подарунком для чоловіків. Моделі із золота – дорожчі альтернативи. Щоб такий виріб не впадав у вічі, не варто перевантажувати модель декоративною інкрустацією.

Зажим для галстука на замовлення – це спосіб отримати незвичайний затискач для краватки. Він відображає характер і смак власника, а також його життєві інтереси та вид діяльності. Також його можна прикрасити написом, надавши моделі індивідуальності.

Окремо виготовляються прищіпки та затискачі для військових. Зокрема, вони відображають рід діяльності службовців і можуть мати форму, що характеризує їхній рід діяльності.

Яким чином має бути закріплений зажим на галстуку?

Щоб він виконував своє завдання та підкреслював смак, потрібно вивчити нюанси, яким чином має бути закріплений зажим на галстуку:

  • кріпиться він горизонтально і в жодному разі не під кутом.

  • носити шпильку не можна, якщо одночасно в образі є жилет.

  • при закріпленні кліпси обов'язково потрібно стежити, щоб галстук не натягувався, це створює неохайний вигляд.

Кліпса для краватки підкреслює гарний смак власника, його бажання виглядати охайно та стильно. Видно, що чоловік дбає про зовнішність і робить це зі смаком. Як вибрати найкращий затискач на краватці:

  1. Вибираючи колір металу виготовлення, потрібно намагатися відповідати палітрі одягу, прикрас та ремінця на годиннику. Підбирати модель у тон основному образу. Срібний зажим для галстука буде виглядати актуально із “холодною” кольоровою гамою, а золотий, із позолотою або золотими пластинами краще підійде, якщо в образі присутні елементи “теплої” гами.  

  2. Ширина кліпси розраховується шириною краватки.

  3. Важливо, що щоденний варіант кліпси має бути лаконічним, а дизайнерські моделі, з натуральним камінням і химерним дизайном слід залишити для урочистого випадку.

  4. Зажим для галстука ціна якого набагато вище середньої, якщо він виготовлений на замовлення або з використанням дорогоцінних вставок.Краще обирати його, якщо він буде укомплектований ланцюжком та кільцем. Так забезпечується надійна фіксація та модель не загубиться. 

  5. Ідеально, якщо затискачі для краватки купити не в одному варіанті. Тоді кожен день можна відзначити новим виробом і підібрати модель точно в тон образу і відповідного випадку.

Сьогодні чоловічі прикраси відіграють важливу роль у створенні повсякденного образу сучасного мужчини. За допомогою стильних аксесуарів та лаконічних моделей можна демонструвати смак та зміцнити статус. Ювелірні прикраси для чоловіків відіграють важливу роль у визначенні становища в суспільстві з давніх-давен і не втрачають актуальності вже не одне століття. Обирайте прикраси легко та зі смаком!