купити срібну каблучку

Як вибрати срібну каблучку

Срібні прикраси користуються популярністю протягом століть, і недаремно. Дорогоцінний метал має характеристики, які роблять його найбільш затребуваним сплавом для створення ювелірних прикрас. Блиск вважається однією з визначних візуальних здібностей. Крім того, вартість сплаву срібла набагато нижча, ніж із золота та платини. Також вважається, що такі коштовності корисні для здоров'я, мають цілющі властивості. Сережки та кільця срібні – одні з найбільш популярних та затребуваних серед ювелірних сюрпризів на подарунок, а також підказка, які каблучки дарують на заручини.

Вибір ідеальної срібної каблучки: поради та рекомендації

Щоб купити срібний перстень, потрібно визначитися з моделлю, стилем і дизайном, а також знати точно розмір. Сучасні виробники пропонують на вибір величезний перелік, які можна купити у різній ціновій політиці – від бюджетних до дорогих брендових виробів. Без перебільшення можна підібрати різні кільця на будь-який бюджет.

Правильний розмір каблучки - важливий аспект вибору

Найпростіший і найкращий спосіб визначити розмір пальця – це приміряння в магазині срібних прикрас. Кожен завод виробляє моделі зі стандартними вимірами, але важливо знати, що на розмір суттєво впливають:

  • ширина шинки
  • посадка

Якщо Ви хочете подарувати обручку дівчині, але не знаєте її розміру, то є варіанти з'ясувати обсяг пальця у друзів чи родичів. Також можна взяти перстень, який є у дівчини та за його прикладом підібрати потрібний. Є схеми, як визначити розмір каблучки для дівчини, якщо виміряти обхват пальчика ниткою.

Якщо ж немає можливості визначити діаметр, то зараз в асортименті є незвичайні срібні обручки без розміру - обідок таких моделей не замикається і може регулюватися на будь-який об'єм пальця.

Важливим чинником щодо є посадка. Зараз можна купити на вибір кільця з різновидами:

  • пряма - рівна внутрішня поверхня шинки
  • увігнута - характерна для класичних обручок
  • комфорт - опукла середина. Максимально легко проходить через суглоб.

Всі ці різновиди впливають на розмір. Які срібні каблучки кращі? Все залежить від індивідуальних особливостей будови пальця. З комфортним профілем каблучки легше проходять на пальчик і тому таку модель можна вибирати на 0,5 номери менше, ніж Ви зазвичай носите.

срібна каблучка

Оцінка ширини срібної каблучки: як вибрати найзручніший варіант

Купити каблучки із срібла собі або на подарунок можна у різноманітному дизайні. Асортимент ювелірних салонів пропонує коштовності в різному виконанні. Сучасна ювелірна мода не обмежує модниць у виборі і сьогодні однаково актуальні вироби з широким обідком, але також мінімалістичні моделі на тонкій шинці.

При примірці важливо пам'ятати, що чим обідок ширший - тим тугіше він переходитиме через суглоб на пальці. Тому вибираючи таку модель слід робити поправку в 0,5 розміру плюсом.

Секрети вибору срібних каблучок: усі тонкощі

Ювелірні салони пропонують такий широкий перелік кілець з дорогоцінного сплаву, що складно зупинитися на чомусь одному, очі розбігаються серед різноманітності виробів:

  • срібні каблучки жіночі
  • чоловічі печатки
  • релігійні (спаси та збережи)
  • у патріотичному стилі
  • виконані у стилі брендів
  • із позолотою
  • з напаюванням золотих пластин

Купити срібні прикраси в інтернет-магазині або відправитися за покупками до салону – зупинитися на одному, підібрати найкращу модель, визначити, які кольца дарують на заручини, можна, лише переглянувши, які варіанти пропонує асортимент. Тому треба запастися терпінням і насолоджуватися різномаїттям прикрас.

Вибір срібної каблучки з каменем: як правильно підібрати

Вироби з камінням займають особливе місце серед прикрас. Срібне кільце на заручини з центральним каменем стали класикою вибору для пропозиції. Вставки варіюються від дорогоцінного каміння, таких як діамант, сапфір, рубін до найрізноманітніших. Вироби прикрашають напів дорогоцінними мінералами (топаз, гранат, авантюрин, кварц, танзаніт та ін.), органічними вставками (бурштин, корали, перли), керамікою, деревом, а також комбінують із золотом. Вважається, що метал посилює дію мінералу, робить його характеристики більш вираженими, підвищує їх магічні та лікувальні властивості.

Перед тим, як вибрати кільце для заручин варто поцікавитися, які камені подобаються дівчині, чи хотіла б вона отримати в подарунок модель з кольоровим каменем? Звісно, що класичним вибором залишається вставка діаманта, або його бюджетного аналога - фіаніта.

Вибрати перстень із каменем можна за знаком зодіаку. Астрологи та літотерапевти вірять, що кожен зодіакальний знак має свій перелік мінералів, які йому підходять і допомагають у повсякденному житті, сприяють успіху та покращують здоров'я. Також є список, яких мінералів бажано уникати.

Гармонія срібла і золота: як поєднувати ці метали в прикрасах

Одне з питань, яке давно хвилює любителів прикрас – як поєднувати золото та срібло? Сьогодні відповідь дуже проста - стилісти рекомендують не обмежувати образ одним металом і сміливо використовувати прикраси із золота та срібла. Біметал як ніколи в тренді і виглядає вишукано та стильно. Це стосується також варіантів, які створені з використанням позолоти, напаювання пластини золота. Але також цілком можна на один палець одягати обідки із двох видів сплаву. Головне – щоб моделі були виконані у дизайні одного напряму – класика, мінімалізм, брендовий стиль, етнічні. При збиранні образу важливо підбирати варіанти, у яких не буде великої різниці між дизайнами. Інтернет-магазин срібних каблучок пропонує на придбання прикраси, одразу поділені на категорії з різним оформленням.

Щоб створити гармонійний образ на день, не варто перевантажувати його великою кількістю прикрас. Це стосується і кілець - за правилами етикету не рекомендується одягати більше трьох кілець одночасно. Причому на одній руці має залишатись не більше двох. Заручні персні та обручки часто носять разом на одній руці. А на іншу руку вже надягають декоративну модель.