талісмани для знаків зодіаку

Як мінерали здатні змінити Ваше життя – обираємо талісман

Здавна у важливих життєвих питаннях люди вірили в долю і покладалися на допомогу усіляких артефактів та талісманів. Підбирали їх за релігійними поглядами, віруваннями, силою впливу, але особливо магічними вважалися коштовні камені по знаку зодіаку. Можна вірити в такі амулети або скептично ставитися, але знання про магічні властивості мінералів підуть на користь, якщо використовувати їх.

Як вибрати свій камінь за знаком Зодіаку

Зодіакальне коло, як відомо, має поділ на 12 секторів, включаючи всі знані знаки зодіаку. Всі вони відносяться до чотирьох стихій:

  • Вода: Риби, Раки, Скорпіони

  • Повітря: Близнюки, Терези, Водолій

  • Вогонь: Овен, Лев, Стрілець

  • Земля: Телець, Діва, Козоріг

Стихія землі сприяє знакам зодіаку, що характеризується ґрунтовністю, практичністю і достатком. Ці люди звикли серйозно підходити до виконання завдань, терплячі та можливо надмірно консервативні. Люди під заступництвом цього знака допитливі, люблять дізнаватися нове, цікавляться і мають вишуканий смак. Ці люди мають слабкість до красивих прикрас, смачної їжі та нових вражень.

Вода сприяє розвитку внутрішнього світу та екстрасенсорних здібностей, гармонії внутрішнього “Я” з навколишнім світом. Людей цієї стихії характеризує наполегливість, гнучкість та винахідливість. Але також вони схильні до частих змін настрою.

Стихія вогню породжує людей дії, схильних до негайних рішень, швидких відповідей. Цих людей приваблює влада, вони люблять тримати ситуацію під контролем. Рішучі та наполегливі, вони можуть бути надто прямолінійними у своїх вчинках та словах.

Люди, народжені під стихією повітря за своєю природою мрійники, люблять фантазувати та продумувати кроки наперед. Вони занурені у свої плани та роблять ставку на особистісний розвиток. Іноді вони настільки сильно абстрагуються від навколишнього світу та сьогодення, що викликають подив.

Овен: діамант, сапфір, аметист

Камінь по знаку зодіаку для Овна характеризує цих людей як стрімких, твердих характером і які прагнуть розкоші. Їм найбільше підходять для вибору коштовності у класичному стилі. Астрологи рекомендують вибирати вироби зі вставками діамантів, сапфірів та аметистів. Ці камені допоможуть Овну лише тому випадку, якщо вони націлені на мирне русло. В іншому випадку сила мінералу обернеться проти нього.

Телець: смарагд, сапфір, малахіт

Талісмани для знаків зодіаку з такими практичними устремліннями, але романтичним настроєм найчастіше має бути зеленого кольору. Талісман для цього знака - смарагд, допомагає в коханні, найромантичніший і найвірніший мінерал. Він допомагає зберігати ясність духу, спокій та гармонію.

Тілець: смарагд, сапфір, малахіт

Близнюки: перли, агат, берил

Суперечливий знак часто змінює настрій і талісман за знаком зодіаку у нього також має бути незвичайним. Йому не підходять химерні помпезні вироби з вульгарним дизайном. Цей знак віддає перевагу витонченості та гармонії. Кращими супутниками будуть агат, смарагд, берил та перли у вигляді оригінальної підвіски на ніжному ланцюжку або в сережках.

Рак: онікс, рубін, смарагд, сапфір рожевий

Рак: онікс, рубін, смарагд, сапфір рожевий

Романтичні та зворушливі Раки відрізняються своїм неординарним підходом до вибору прикрас. Насамперед дорогоцінні камені для знаків зодіаку з такою тендітною натурою оцінять оригінальні моделі з непростими вставками. Найкращим вибором для них стануть смарагд, онікс, рубін. Зокрема рубін допоможе активізувати життєві сили та досягти поставленої мети.

Лев: бурштин, тигрове око, перидот

Найбільш самовпевнений і дещо самозакоханий знак зодіаку любить викликати захоплення, заздрість та поклоніння. Йому ідеально підходять камені сонячного яскравого кольору, які надихають і підкреслюють їхню харизму. Яскраво-зелені мінерали перидота, сонячний бурштин та яскраве тигрове око щирі та енергійні у своїх проявах.

Діва: сапфір, яшма, сердолік

Найпрактичніші та працьовиті знаки зодіакального кола відрізняються скрупульозністю на межі педантичності. Який дорогоцінний камінь оберіг підходить для таких людей? Не простий, а такий, щоб привертати увагу, викликати захоплення та трішки заздрість. Класичні моделі сапфіру чудово підійдуть для них. А щоб не бути надто консервативними та прагматичними – хризоліт допоможе відпустити ситуацію та стати розкутішим.

Діва: сапфір, яшма, сердолік

Терези: опал, алмаз, берил

Схильні до вагань і сумнівів, подвійні за вдачею люди не завжди самі знають, чого хочуть. Діамант як найтвердіший і справжній камінь допоможе підштовхнути представника цього знака на правильне рішення. Опал вважається одним з кращих покровителів для Терезів, оскільки відображає його двоїсту натуру та нездатність вибрати.

Терези: опал, алмаз, берил

Скорпіон: топаз, берил, онікс

Найсуперечливіший, але від цього не менш харизматичний і привабливий знак. Йому не підійде простий мінерал, адже він звик вибирати найкраще. Астрологи рекомендують йому каміння по гороскопу - топаз, у відтінках жовтої та рожевої палітри. Скорпіони буквально люблять красиві коштовності та люблять помітні прикраси незвичайних дизайнів. Топази допомагають залишатися Скорпіонам привабливими, харизматичними та неймовірно цікавими. А блакитні камені допомагають трохи відійти від категоричності та стати м'якшими.

Стрілець: бірюза, сапфір, топаз

Без сумніву найяскравіший і життєрадісний знак зодіаку, ніколи не нудьгує, знаходить собі заняття та пригоди. Часом відсутність захоплення може навіть увігнати його в зневіру. Але оптимісти за вдачею, вони завжди знаходять шлях вибратися з цього стану. Найбільше підходять їм прикраси з лазуритом і топазом. А також вогненний знак, яким опікується сам Юпітер органічно поєднуються з насиченими цитринами та лазуритом. Натуральні камені по знаку зодіака допоможуть Стрільцю завжди бути душею компанії та залишатися у центрі уваги.

Стрілець: бірюза, сапфір, топаз

Козоріг: гранат, опал, гіацинт

Дуже рішучі та працелюбні представники цього знака схильні висувати до себе підвищені вимоги. Але іноді вони так ставляться і до навколишніх людей. Щоб уникнути бажання втручатися у долю оточення, астрологи рекомендують носити талісмани для знаків зодіаку - каміння червоного кольору. А коли виникає ситуація, з якої, здавалося б, виходу немає, слід носити опал. Він підкаже, куди рухатись далі.

Водолій: аметист, сапфір, гірський кришталь

Найдружніші та найвідвертіші знаки зодіакального кола буквально випромінюють енергію та бажання поспілкуватися. Часом це прагнення переходить усі межі. Тримати себе в руках і не переступати межі їм допоможе аметист. Так можна уникнути нав'язливого спілкування.

Водолій: аметист, сапфір, гірський кришталь

Риби: аквамарин, яшма, хризоліт, перламутр

Риби схильні романтизувати навколишній світ і вважають за краще витати у фантазіях. Їхня стихія - море, то й камінь їм підходить відповідний - аквамарин. Яшма і хризоліт допомагають повернутися на землю і стати впевненішими у своїх силах.

Розібратися серед різноманіття мінералів і визначитися, як знайти свій камінь, досить складно. І варто орієнтуватися не тільки на свідчення знаків зодіаку, але також спиратися на відчуття при виборі каменю, на внутрішнє відчуття комфорту та єдності з мінералом.